تلویزیون اسکاینیوز: در شهرداری (منطقه یک) پاریس نمایشگاهی برگزار شد که اعدام سی هزار مخالف توسط رژیم ایران در سال ۱۹۸۸ را مستند کرد. سازماندهندگان این نمایشگاه میگویند، این مناسبتی برای یادآوری آن قتلعام است و خواستار حسابرسی از مجریان آن هستند
شکر، احمد و حسن و این فهرست طولانی است؛ سی هزار زندانی که رژیم ایران آنها را در قتلعام ۱۹۸۸ بهقتل رساند. معصومه داستان فاجعهیی را که با آن مواجه بوده برای ما بازگو میکند؛ رژیم ایران سالها او را زندانی کرد، برادر کوچکش احمد را بعد از یک محاکمه فرمایشی اعدام کرد و مادر پیر و بیمارش را بارها برای بازجویی برد.
معصومه رئوف گفت: سالها در زندانهای رژیم ایران زندانی بودم؛ برادر کوچکم پنج سال زندانی بود و بعد از قتلعام ۳۰هزار نفر اعدام شد. با گذشت ۲۹سال از این قتلعام، هنوز پدرم در گورهای دستهجمعی دنبال محل دفن اوست.
معصومه زندانبان و قاتل برادرش را شناخته و او را نشان میدهد؛ او یکی از مقامهای رژیم ایران است که در آن زمان عضو هیأت مرگ بود.
گفت: دادگاه جنایات بینالمللی میتواند این پرونده را بهدست بگیرد و آنرا بررسی کند.
منتخبان فرانسوی حمایت خود را از خواستههای اپوزیسیون ایران مبنی بر محاکمه سران رژیم ایران و مسئولان اعدام مخالفان سیاسی اعلام کردند. آنها بر ضرورت تلاش و تحرک فوری بینالمللی بدین منظور تأکید کردند.
ژان فرانسوا لوگاره شهردار منطقه یک پاریس به اسکای نیوز، گفت: «باید فوراً درباره این کشتار تحقیق کرد؛ بهخصوص به این دلیل که این رژیم به اعدام مخالفان ادامه میدهد».
اینها فقط قربانیان کشتارهای رژیم ایران نیستند، بلکه سی هزار داستان خانوادههایی است که فرزندانشان را از دست دادند و هنوز در آرزوی تحقق عدالت هستند. اپوزیسیون ایران بر این عقیده است که مجازاتنشدن مسئولان (رژیم) ایران بدین معنی است که آنها به ارتکاب کشتار در داخل و خارج از ایران ادامه خواهند داد.
تلویزیون الاخباریه: در پاریس پایتخت فرانسه یک نمایشگاه مستند از جنایتهای رژیم حاکم بر ایران و در رأس آن جنایت اعدام ۳۰هزار تن از مخالفان سیاسی، برگزار شد. شرکت کنندگان در این نمایشگاه خواستار حسابرسی از مسئولان این جنایت شدند تا (چنین کشتاری) تکرار نشود.
انعکاس تلویزیون الاخباریه از نمایشگاه درباره قتلعام ۶۷در شهرداری منطقه یک پاریس
۲۹سال از کشتار سی هزار زندانی سیاسی توسط رژیم آخوندی در ایران در سال ۱۳۶۷ میگذرد؛ شهرداری منطقه اول پاریس نمایشگاهی را برگزار کرد که این کشتار را مستند میکند. بعد از فتوای خمینی، این کشتار توسط آخوندهای (حاکم بر) تهران علیه سی هزار زندانی انجام شد که اغلبشان از سازمان مجاهدین خلق ایران بودند و در گورهای دستهجمعی بهطور مخفیانه دفن شدهاند.
در این نمایشگاه عکسها و اسنادی از قربانیان و تاریخ و محلهای قتلشان درج شده و ستاد این بحران از جمله وزیر دادگستری دولت فعلی روحانی که (عضو) هیأت مرگ بوده افشاء شده است.
شرکت کنندگان در نمایشگاه چه حقوقدانان و چه شخصیتهای فرانسوی و قربانیان و نمایندگان مقاومت ایران، به تشکیل کمیته تحقیقات بینالمللی فراخوان دادند.
ژان فرانسوا لوگاره به الاخباریه گفت: ۲۹سال از این قتلعام گذشته که رژیم تهران تلاش کرده بود آنرا مخفی نگه دارد؛ ولی امروز نباید درباره این بربریت علیه سی هزار انسان سکوت کرد؛ جهان باید واقعیتها را ببیند.
شهردار ژان کلود ژگودز نیز تصریح کرد: امروز آمدیم تا بهخاطر اصول انسانی و کمک به مظلومین اینجا باشیم؛ رژیم تهران بیگناهان را کشته و به جنایتهایش علیه بشریت ادامه داده است. ما باید در مقابل این رژیم قاتل بایستیم.
عفو بینالملل در ابتدای ماه جاری (میلادی) طی گزارشی، سرکوب مدافعان حقوقبشر در ایران بهخصوص افرادی که قتلعام ۶۷ را افشا کرده بودند، محکوم کرد. به گفته حقوقدان این کشتار نمونه برجستهیی از جنایتهای ضدبشری است و بهرغم آن هنوز هیچ تحقیقات مستقلی توسط نهادهای بینالمللی در این رابطه صورت نگرفته است.
اورینت نیوز تلویزیون اپوزیسیون سوریه: با ابتکارعمل شهردار (منطقه یک) پاریس، نمایشگاهی بهمنظور یادبود قتلعام ۱۳۶۷ برگزار شد. این قتلعامی است که خمینی علیه ۳۰هزار زندانی سیاسی مرتکب شد؛ این نمایشگاه با شرکت تعدادی از سازمانهای انساندوست و شخصیتهای سیاسی اروپایی برگزار شد.
گزارش تلویزیون اسکای نیوز از نمایشگاه درباره قتلعام ۶۷در شهرداری منطقه یک پاریس
گزارش تلویزیون اسکای نیوز از نمایشگاه درباره قتلعام ۶۷در شهرداری منطقه یک پاریس
حقوقدانان بر این عقیدهاند که این قتلعام نمونه زندهیی از جنایات ضدبشری است و تعدادی از جنایتکاران این قتلعام مثل علیرضا آوایی که وزیر دادگستری (کابینه دوم) روحانی است، هنوز در قدرت هستند.
سنابرق زاهدی گفت: کشورهای عربی و اسلامی که از این رژیم رنج بردهاند باید به مقاومت و مردم ایران کمک کنند تا این موضوع در صحنه بینالمللی مطرح شود؛ چون طرح این موضوع بهمعنی محکومیت رژیم آخوندی بهدلیل این جنایت بزرگ است.
معصومه رئوف گفت: برادرم در بین قربانیان بود؛ آنها هزاران نفر بودند که بهقتل رسیدند. تنها گناهشان این بود که میخواستند با شرافت زندگی کنند. لذا ما تلاش میکنیم، رژیم حاکم بر تهران به سزای اعمالش برسد. جامعه جهانی نباید در مقابل این جنایت ضدبشری سکوت کند.
موضوع این قتلعام به یک موضوع مردمی تبدیل شده است؛ بهطوری که یکی از مسائل اصلی جامعه ایران در انتخابات ریاستجمهوری (رژیم حاکم) بود. صدور حکم اعدام ۳۵۰۰نفر از جمله ۸۰زن (در دوران روحانی)، رژیم ایران را در رتبه اول جهانی در اجرای احکام اعدام قرار داده است.
بهرغم گذشت ۲۹سال (از قتلعام ۶۷)، رژیم آخوندی از قتل و تروریسم علیه مردم خودش دست برنداشته و جنایات و کشتار وحشیانهاش علیه مردم سوریه را نیز ادامه میدهد. چنین نمایشگاههایی میتوانند حقوق کسانی را که مورد ظلم واقع شدهاند، برجسته کنند.
آژانس تصویری گتی ایمجز: نمایشگاه در پاریس درباره قتلعام ۳۰هزار زندانی سیاسی (در ایران)
به ابتکار ژان فرانسوا لوگاره شهردار منطقه یک پاریس، نمایشگاهی درباره قتلعام ۳۰هزار زندانی سیاسی در ایران در تابستان سال ۱۹۸۸ برگزار شد... شهرداران فرانسوی، مدافعان حقوقبشر، شخصیتها و سیاستمداران اروپایی، به تشکیل یک کمیسیون تحقیق بینالمللی درباره این قتلعام و سپردن مسئولان این کشتار و جنایت علیه بشریت بهدست عدالت، فراخوان دادند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر