صبح روز سهشنبه 1۶ خرداد (۶ ژوئن) بیش از هزار نفر از غارت شدگان توسط مؤسسات حکومتی موسوم به کاسپین و ثامنالحجج که از شهرهای مختلف به تهران آمده بودند در برابر مجلس رژیم تظاهرات کردند. آنها شعار میدادند: «هیهات من الذله»، «یا حجت ابن الحسن ریشه ظلم را بکن»، «عزا عزاست امروز، روز عزاست امروز، سپرده ما مردم روی هواست امروز»، «کاسپین دزدی کرده، سیف [رئیس بانک مرکزی] حمایت کرده»، «مرگ بر سیف»، «مفسد اقتصادی اعدام باید گردد»، «مدیر بیلیاقت استعفا استعفا». برخی از کسانی که از شهرهای مختلف به تهران آمده بودند به نشانه اعتراض کفن بر تن داشتند.غارت شدگان مؤسسه آرمان از زیر مجموعههای مؤسسه کاسپین نیز مقابل بانک مرکزی دست به اعتراض زدند. آنها شعار میدادند: «پولهای ما پیش کیه؟! خجالت هم خوب چیزیه!»، «حق ما رو پس بدین، پول ما رو پس بدین».
در مشهد مردم غارت شده در مقابل ساختمان کاسپین در خیابان وکیل آباد دست به تظاهرات زدند. نیروهای سرکوبگر انتظامی با ضرب و شتم و خشونت سعی در متفرق کردن معترضان داشتند. این تظاهرات به درگیری کشیده شد.
غارت شدگان کاسپین در رشت نیز بهطور مستمر، در مقابل دفتر آن در چهارراه میکائیل تجمع کرده و خواهان وصول سپردههایشان هستند. در روز دوشنبه 15خرداد، یکی از سپردهگذاران در اعتراض به اینکه چهار میلیون تومان سپرده او را بالا کشیدهاند، کامپیوتر و شیشه بانک مزبور را شکست. عوامل اطلاعاتی دو دختر این سپردهگذار را دستگیر کردند.
غارت شدگان کاسپین در نیشابور نیز در روز 12اردیبهشت با شعار «این بانک مرکزیه یا مرکز دزدیه» دست به اعتراض زدند.در همین حال، دیگر اقشار محروم و زحمتکش در شهرهای مختلف در اعتراض به فقر و بیکاری و شرایط وخیم معیشتی خود و پرداخت نشدن حقوقشان دست به اعتراض زدند. از جمله:
در روز 16خرداد:
- تجمع اعتراضی بیش از ۵۰۰ نفر از معلمان حقالتدریسی و مربیان نهضت سوادآموزی در اعتراض به بلاتکلیفی وضعیت استخدامی خود در مقابل مجلس رژیم با شعار «یه اختلاس کم بشه، مشکل ما حل میشه» ؛
- تحصن و تجمع اعتراضی هزار تن از کارگران شاغل و بازنشسته و نی بر شرکت نیشکر هفتتپه برای سومین روز در اعتراض به پرداخت نشدن دو ماه حقوق و پاداشهای سالهای 94 و 95؛ عوامل نیروی انتظامی با تیراندازی هوایی درصدد پراکنده ساختن کارگران بودند. این اعتراضها در حالی صورت میگیرد که روز گذشته سیامک نصیری، قائممقام این شرکت به جای رسیدگی به خواستهای کارگران آنها را تهدید کرد که «هر کس بهسر کار خود برنگردد اخراج میشود و در صورت ادامه اعتصاب شرکت را تعطیل کرده و در آن را خواهند بست». در همین روز کارگران معترض جاده بینالمللی اهواز-اندیمشک را مسدود کردند؛
- تجمع اهالی شهر حنافره شادگان برای سومین روز متوالی مقابل فرمانداری در اعتراض به قطعی طولانی آب لولهکشی؛
- تجمع کارگران شرکت آذرآب در مقابل استانداری اراک در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و حق بیمه شان.
در روز 13خرداد:
- تجمع 200تن از اهالی منطقه انگوران و کارگران اخراجی شرکت کالسیمین در اعتراض به بیکاری.
این شرکت بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده سرب و روی در کشور است که بر معادن سرب و روی این منطقه چنگ انداخته است.
تجمع تاکسیرانان پارس آباد مغان مقابل فرمانداری اردبیل در اعتراض به دخالت شورای شهر در واگذاری تاکسیها و سطح نازل درآمدهای خود.در شرایطی که سرمایههای مردم ایران صرف جنگافروزی در منطقه یا صرف دستگاههای امنیتی و نظامی شده و یا توسط سران رژیم غارت میشود؛ حقوق ناچیز کارگران و زحمتکشان پرداخت نمیشود. 90 درصد کارگران زیر خط فقر بهسر میبرند و 95درصد آنها به نیروی کار موقت که برده داری قرن بیست و یکم است، تبدیل شدهاند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
16خرداد 1396 (6ژوئن 2017)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر