نمایندگان پارلمان انگلستان از تمامی احزاب اصلی، با ثبت قطعنامه پارلمانی 1013 درباره جنایات سپاه پاسداران رژیم آخوندی علیه مردم ایران و دخالتهای تروریستی آن در سراسر منطقه، به اخراج نیروهای سپاه خامنهای و مزدوران اعزامی رژیم از کشورهای منطقه، بهعنوان یک گام اساسی برای برقراری ثبات در خاورمیانه فراخوان دادند.
این قطعنامه تمامحزبی توسط نمایندگان سر دیوید ایمس، سر آلن میل، جیم شانون، ناتالی مکگری، گوین رابینسون و دیوید سیمپسون ارائه شده است.
سر دیوید ایمس ارائهکننده اصلی قطعنامه پارلمانی 1013 در این رابطه، گفت: «من (قطعنامه) 1013 را ارائه کردم تا نقش فزاینده سپاه پاسداران... را در سرکوب در ایران مورد توجه قرار بدهم.
این قطعنامه پارلمانی، بهدلیل نگرانی وسیع در پارلمان انگلستان درباره افزایش نقض حقوقبشر در ایران و تعداد بسیار زیاد اعدامها، حمایت نمایندگان از تمام احزاب را جذب کرده است. ما انتظار داریم در ماههای آتی حمایت فزایندهیی از این قطعنامه پارلمانی بهعمل آید؛ چرا که بسیاری از نمایندگان پارلمان انگلستان با فراخوان خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران به جامعه جهانی برای اخراج کامل سپاه پاسداران و مزدورانش از سوریه، عراق و منطقه بهعنوان یک گام اساسی جهت برقراری ثبات در خاورمیانه موافقند».
همچنین جیم شانون نماینده پارلمان انگلستان با تأکید بر اینکه قطعنامه 1013 با هدف برجستهکردن نفوذ مخرب رژیم آخوندی در منطقه ارائه شده است، گفت: «این یک فراخوان به دولت ماست تا برای دفع و حذف کامل سپاه پاسداران و مزدورانش از سوریه، عراق و منطقه عمل کند. اما جلوگیری از نقش بیثباتکننده رژیم ایران مستلزم آن است که دولت ما سپاه پاسداران را به تمام و کمال بهعنوان یک سازمان تروریستی نامگذاری کند. چنین گامی ضروریست تا یک پیام محکم و قاطع به سپاه پاسداران، فرماندهان ارشد، عوامل و مزدورانش بفرستد که آنها در طرف بازنده تاریخ هستند. علاوه بر این، دولت ما برای اینکه بتواند تروریسم را شکست دهد، باید از نیروهای پیشرو و دموکراتیک ایران، مانند شورای ملی مقاومت ایران و رئیسجمهور برگزیده آن خانم مریم رجوی حمایت کند؛ (او) یک برنامه ده مادهیی را ارائه داده که بر دموکراسی، آزادی و همزیستی صلحآمیز با همسایگان (ایران) تأکید میکند.
باب بلکمن نماینده پارلمان انگلستان نیز در موضعگیری خود درباره قطعنامه 1013، تأکید کرد: «امروز نفوذ مخرب (رژیم) ایران در خاورمیانه، یکی از بزرگترین نگرانیهای بسیاری از نمایندگان از تمام احزاب در مجلسین انگلستان است؛ بهخصوص به این دلیل که رژیم همچنان آزمایش شلیک موشکهای بالستیک را در بیاعتنایی به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل ادامه میدهد ما میدانیم که سپاه پاسداران در 38سال گذشته ابزاری (برای) سرکوب شدید اپوزیسیون در داخل و مخالفت تودهیی بوده است و همچنین نقش اصلی را در پیشبرد سیاستهای بیثباتکننده (رژیم) تهران از طریق صدور تروریسم و تفرقه فرقهیی در منطقه ایفا میکند. به همین دلیل بسیاری از همکارانم در پارلمان از قطعنامه تمام حزبی که توسط
سر دیوید ایمس، سر آلن میل و خودم ارائه شد و این نگرانیها را درباره فعالیتهای تروریستی سپاه پاسداران در داخل و
خارج برجسته میکند، حمایت کردند...
سر دیوید ایمس، سر آلن میل و خودم ارائه شد و این نگرانیها را درباره فعالیتهای تروریستی سپاه پاسداران در داخل و
خارج برجسته میکند، حمایت کردند...
در این قطعنامه، ما از فراخوان رئیسجمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران خانم مریم رجوی به جامعه بینالمللی برای خلعید کامل از سپاه پاسداران و مزدورانش از سوریه، عراق و منطقه بهعنوان یک گام اساسی جهت (برقراری) ثبات در خاورمیانه، حمایت و بر آن تأکید میکنیم. من بر این باورم که ما دیگر نمیتوانیم با تهدیدات سپاه پاسداران و دخالتهای مخرب (رژیم) تهران در منطقه گزینشی یا لفظی برخورد کنیم. اکنون زمان آن است که دولت ما، اتحادیه اروپا و آمریکا با اقدام (عملی) بر پایه شواهد موجود برای لیستگذاری کامل سپاه پاسداران بهعنوان یک سازمان تروریستی به تحریکات بیپایان (رژیم) تهران پاسخ بدهند. چنین واکنش قاطعی ضروری است؛ چرا که سپاه پاسداران تهدید عمدهیی علیه نه تنها آرزوهای دموکراتیک مردم ایران، رشد اقتصاد ایران و رونق بخش خصوصی مستقل در آن کشور، بلکه همچنین (تهدیدی) علیه امنیت غرب و متحدانمان است. نامگذاری تروریستی سپاه پاسداران بسیار به تعویق افتاده و من و بسیاری از همکارانم از هر دو مجلس و از تمام احزاب اصلی بهدرخواست از دولت برای انجام همین کار ادامه خواهیم داد».
نایجل اوانز نماینده پارلمان انگلستان نیز درباره قطعنامه 1013، گفت: «دخالت مخرب (رژیم) ایران در خاورمیانه یک نگرانی جدی و یک مانع بزرگ بر سر راه هر گونه راهحل سیاسی برای بحرانهای سوریه و عراق است. من از تعهد نخستوزیر ترزامی تشویق شدهام که در سخنرانیاش خطاب به کنفرانس حزب جمهوریخواه (آمریکا) تأکید کرد که“... کاهش نفوذ مخرب (رژیم) ایران در خاورمیانه... یک اولویت برای انگلستان نیز هست؛ چرا که ما از متحدانمان در کشورهای (حوزه) خلیج (فارس) برای پسزدن تلاشهای تجاوزگرانه و سلطهجویانه (رژیم) ایران برای ساختن یک هلال نفوذ از تهران تا سرتاسر مدیترانه حمایت میکنیم».
نایجل اوانز، اضافه کرد: «قطعنامه پارلمانی 1013 یک موضوع اصلی (یعنی) جلوگیری از نقش بیثباتکننده (رژیم) ایران را خاطرنشان میکند که حذف کامل سپاه پاسداران (رژیم) ایران و مزدورانش از سوریه، عراق و منطقه (بهعنوان) یک گام اساسی برای (استقرار) ثبات در خاورمیانه است. امیدوارم ما بهزودی شاهد یک سیاست قاطعتر دولت انگلستان نسبت به رژیم ایران باشیم که بر خروج کامل نیروهای سپاه پاسداران (رژیم) ایران و مزدورانش از عراق و سوریه تمرکز کند».
دکتر پل موناگان نماینده پارلمان انگلستان نیز تأکید کرد: «من از قطعنامه پارلمانی 1013 حمایت کردهام چرا که (معتقدم) دولت انگلستان و متحدانش باید اقداماتی را برای ترویج حقوقبشر در سراسر جهان انجام بدهند.
قطعنامه 1013 - نفوذ (رژیم) ایران در خاورمیانه
اجلاس: 17-2016
حمایتکننده اصلی: دیوید ایمس
حمایتکنند عام: آلن میل - جیم شانون - ناتالی مکگری- گوین رابینسون - دیوید سیمپسون
پارلمان (انگلستان) نسبت به افزایش نقض حقوقبشر در ایران و تعداد زیاد اعدامها بهشدت نگران است و افزایش نقش سپاه پاسداران در سرکوب داخلی را مورد توجه قرار میدهد، از جمله دستگیری فعالان، مخالفان و تبعههای خارجی ایرانیالاصل بر پایه جرایم ساختگی؛ (پارلمان انگلستان همچنین) از نفوذ مخرب (رژیم) ایران در منطقه از طریق سپاه پاسداران، نیروی قدس آن و مزدورانش که در قتلعام مردم سوریه شرکت داشتهاند، بسیار آشفته و مضطرب شده است. امری که دولت (انگلستان) و بسیاری از متحدانش آنرا جنایات جنگی توصیف کردهاند، (پارلمان انگلستان) توجه میکند که سپاه پاسداران (رژیم) ایران با دادن آموزش، پول و تسلیحات به گروههای شبهنظامی در عراق یک نقش بیثباتکننده را در آن کشور بازی میکند و هشدار میدهد که آزمای شهای مداوم موشک بالستیک تهدیدی علیه منطقه است؛ (پارلمان انگلستان) بر این باور است که این رژیم و سپاه پاسداران باید بدانند، نقضهای حقوقبشر آنها در داخل و جنگطلبی در خارج تحمل نخواهد شد؛ (پارلمان انگلستان) بر فراخوان خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران به جامعه جهانی برای اخراج کامل سپاه پاسداران و مزدورانش از سوریه، عراق و منطقه بهعنوان یک گام اساسی بهمنظور برقراری ثبات در خاورمیانه تأکید میکند؛ و مصرانه از دولت میخواهد سپاه پاسداران (رژیم) ایران را بهخاطر نقضهای جدی حقوقبشر و حمایت از تروریسم محکوم کند.
https://www.mojahedin.org/news/195812
https://www.mojahedin.org/news/195812
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر