کشمکشهای نمایش انتخابات ریاستجمهوری خلیفه ارتجاع، به صحنه برملا شدن فساد و چپاول حکومتی در هر دو باند رژیم آ تبدیل شده و آشفتگی و شکست سیاسی را هم در باند خامنهای و هم در باند روحانی برملا میکند و بیانگر بنبست و پوسیدگی تمامیت نظام ولایت فقیه است
در کشمکشهای جنگ انتخابات باند خامنهای بر فساد و شکست باند روحانی انگشت میگذارد و باند روحانی بر تشتت درباند خامنهای.
آخوند احمد سالک ضمن اعتراف به نفرت مردم از نمایش انتخابات تحت عنوان «راهبرد دشمن» برای «ایجاد فضای ناامید کننده» باند روحانی را مورد حمله قرار داد که: «باید جلوی تخلفات گرفته شود و از تبلیغ زود هنگام کاندیداها جلوگیری کرد و باید فضای تبلیغات و سیر مراحل اجرای انتخابات برای همه یکسان باشد».
یک مهره دیگر باند خامنهای به نام رنجبر زاده، دبیر هیأترئیسه مجلس ارتجاع گفت: «نارضایتی مردم از دولت روحانی بالاست/ با اجماع رقبا، شکست روحانی حتمی است. مردم مطالبات خود را در این دولت محقق نشده میدانند».
سایت حکومتی موسوم به تنگستان نما نیز بار دیگر پرونده فساد دولت و خانواده روحانی را به میان کشیده و نوشته است: «هشت خوان پرونده حقوقهای نجومی- حقوقهای نجومی یکی از پر حاشیهترین اتفاقات سیاسی سال ۹۵ بود که قطعاً در انتخابات سال ۹۶ هم تاثیرگذار خواهد بود. نام اشخاصی مانند حسین فریدون، برادر رئیسجمهور ایران هم در جریان این جنجالها مطرح شد».
در رسانههای باند روحانی اظهارات مهرههای مختلف این باند درنگرانی در رد صلاحیتشان در شورای نگهبان خامنهای برجسته است:
آخوند رسول منتجبنیا: حتی مادر فرزند مرده نیز به دلایل ردّ صلاحیت من میخندد!
_ احمد خرّم: ما متوجه نمیشویم که چرا شورای نگهبان در جهت مخالف صحبتهای رهبری حرکت میکند!
_ آخوند حسین موسوی تبریزی: تحقیقات محلی شورای نگهبان برای انتخابات خلاف شرع و قانون است
_ جواد اطاعت از باند روحانی: نفس کلمه صلاحیت و ردّ صلاحیت آبروی کشور و نظام ما را برده است.
_ سیدحسین مرعشی: غیر از نصحیت رقیب کار دیگری نمیتوانیم انجام دهیم، چون ما ابزاری مثل شورای نگهبان در اختیار نداریم... تکلیف ما با آقای جنتی روشن است. ایشان بسیاری از اصلاحطلبان را رد صلاحیت کرد اما همه ملت ایران را که نمیتواند رد صلاحیت کند.
دامن زدن به تشتت در باند خامنهای در رسانههای باند روحانی زیاد دیده میشود:
سایت حکومتی تدبیرتازه نوشته است: دیگر اصولگرایان به ساز بزرگان خود نمیرقصند و هر کدام ساز خود را میزنند. سازهایی که معمولاً جز شکست برای آنها ارمغانی ندارد... کسانی که تا دیروز زیر یک چتر بودند و در یک لیست مشترک وارد انتخابات میشدند، رودروی هم قرار گرفتند... جمنا هم مسیری را میرود که پایداری رفت. چون آنها هم مانند جبهه پایداری خود را نماینده تمام اصولگرایان میدانند. این در حالی است که بسیاری از جریانهای اصولگرایی حاضر نشدند وارد بازی جمنا شوند».
روزنامه حکومتی ایران ارگان دولت حسن روحانی نیز در خصوص ادعای باند خامنهای که «راهبرد اجماع را کنار گذاشته و پذیرفتند که با تعدد نامزد وارد» نمایش انتخابات شوند نوشت: «وقتی میتوان این را بهعنوان یک راهبرد اصولگرایان پذیرفت که در پی یک انتخاب صورت گرفته باشد، اما واقعیت این است که چون اصولگرایان نمیتوانند با هم کنار بیایند، راهی جز این تکثر ندارند. طیفهایی از اصولگرایان، نه یک حزب، بلکه گروههای ذی نفوذ هستند که اصولاً تابلوی تشکیلاتی و سیاسی خاصی ندارند، اما درعین حال، میخواهند نفود خود را بر تصمیمگیریها حفظ کنند».
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر