جمعه، فروردین ۱۱، ۱۳۹۶

پارلمان انگلستان: جلسه استماع در سالن وست‌مینستر درباره دخالتهای رژیم آخوندی در کشورهای منطق

در یک جلسه استماع رسمی در سالن وست‌مینستر در پارلمان انگلستان، نمایندگان از احزاب اصلی این کشور، دخالتهای رژیم آخوندی و سپاه پاسداران در کشورهای خاورمیانه به‌ویژه در سوریه و یمن و عراق و لبنان و همچنین ارسال سلاح و مهمات جنگی و اعزام مزدوران به یمن و سوریه و دیگر کشورهای منطقه را محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی توسط دولت انگلستان شدند
نمایندگان همچنین نقش سپاه پاسداران را در سرکوب مخالفان داخلی و نقض حقوق‌بشر در ایران افشا کردند و خواستار تحریم سپاه شدند.
توبایاس الوود معاون وزیر خارجه در امور خاورمیانه که از سوی دولت انگلستان در این استماع شرکت داشت، نسبت به نقش مخرب رژیم آخوندی و دخالتهای این رژیم در سوریه و سایر کشورهای منطقه ابراز نگرانی کرد.
دکتر ماتیو آفورد (نماینده پارلمان انگلستان که این استماع به‌درخواست او برگزار شده بود) در سخنان خود گفت: رژیم ایران اصلی‌ترین حامی تروریسم در جهان است و از گروه‌های تروریستی از جمله، حزب‌الله، و شبه‌نظامیان در عراق و افغانستان حمایت مادی و مالی می‌کند. آنها به‌عنوان نمایندگان جمهوری اسلامی عمل می‌کنند.
وی افزود: این رژیم برای پیش‌بردن اهداف خود، نه تنها با کشورهای خارجی بلکه با گروه‌های مختلف مانند، حزب‌الله و داعش نیز همکاری می‌کند. سران رژیم ایران سوریه را به‌عنوان استان ۳۵ خود می‌دانید بنابراین جای تعجب نیست که در جنگ با مخالفان سوریه مستقیماً دخالت کرده است.
متیو اوفورد با اشاره به حضور گسترده عناصر سپاه و مزدوران رژیم از کشورهای مختلف در سوریه، گفت: توافق هسته‌ای، منابع مالی بزرگی در اختیار رژیم قرار داده که از آن برای تأمین مالی تروریسم در خاورمیانه استفاده کرده است. رژیم ایران همچنین با سرپیچی از قطعنامه‌های شورای امنیت ملل متحد، اقدام به قاچاق سلاح برای شبه‌نظامیان وابسته به خودش به‌ویژه در یمن کرده است.
وی با یادآوری اظهارات نخست‌وزیر انگلستان در مورد ضرورت مقابله با دخالتهای رژیم در خاورمیانه، خواستار خلع‌ید از رژیم آخوندی در کشورهای منطقه شد.
دیوید سیمپسون در سخنان خود با یادآوری سیاست مماشات کشورهای غربی با رژیم آخوندی گفت: سالیان است که بی‌میلی قابل توجهی در سراسر جهان در رابطه با برخورد به رژیم ایران وجود داشته است؟ با در نظر گرفتن این‌که بین ۲۰ تا ۳۰۰۰۰ نفر از طریق تروریسم این رژیم (در سال 1988) جان خود را از دست داده‌اند مطمئناً زمان آن فرا رسیده که ما با رژیم ایران برخورد کنیم.
جوآن رایان در سخنان کوتاه خود در این جلسه استماع گفت: یکی از نواقص بزرگ تلاش اروپا و ایالات متحده، تمایل برای چشم‌پوشی از تاثیرات بی‌ثبات کننده رژیم ایران در منطقه، حمایت آن از تروریسم و ​​سابقه وحشتناکش در نقض حقوق‌بشر در ایران است. اقدامات رژیم ایران در سوریه، به ظهور داعش سوخت رساند. سرنوشت نهایی داعش هر چه باشد، اما رژیم ایران (به‌عنوان مرکز صدور بنیادگرایی) به سوخت رسانی به فرقه‌گرایی در سراسر منطقه ادامه خواهد داد.
ترزا ویلیه نماینده پارلمان انگلستان از حزب محافظه‌کار طی سخنانی گفت:
رژیم ایران در حال حاضر به‌عنوان نخستین دولت حامی تروریسم در جهان، به ارائه حمایت مادی و مالی به گروه‌های تروریستی در سراسر خاورمیانه، از جمله حزب‌الله، و شبه‌نظامیان در افغانستان و عراق، مشغول است. رژیم ایران همچنین از یک رابطه طولانی‌مدت با القاعده بهره می‌برد و به آن کمک مسافرتی و پناهگاه امن می‌دهد.
ترزا ویلیه سپس وجوهی از کارنامه سیاه نقض حقوق‌بشر در ایران از جمله اعدامهای فزاینده به‌ویژه اعدام نوجوانان، سرکوب ملیتها و پیروان مذاهب مختلف و تبعیض سیستماتیک علیه زنان را برشمرد و گفت:
تلاش این رژیم برای سلطه بر منطقه عامل بی‌ثباتی است و حمایت از گروه‌های تروریستی، به این معنی است که این رژیم مسئول جانهای بسیاری است که در اثر همین اقدامات تروریستی از دست رفته‌اند. من صمیمانه امیدوارم که روزی مردم ایران خود را از چنگال این رژیم رها کنند...

لوئیس المن نیز در سخنان خود در این جلسه استماع گفت: رژیم ایران سابقه وحشتناکی در نقض حقوق‌بشر در داخل دارد و یک ترویج کننده خطرناک تروریسم بین‌المللی در خارج از کشور است. رژیم ایران مصمم به گسترش نفوذ خود در سراسر منطقه است. تأمین مالی گروه‌های تروریستی و دخالت در کشورهای منطقه از جمله حضور نظامی در سوریه، دستیابی به صلح در منطقه را مشکل‌تر می‌کند. در حقیقت، رژیم ایران صلح نمی‌خواهد؛ می خواهد به جنگ در منطقه به‌طور نامحدود دامن بزند.
سر دیوید ایمس رئیس مشترک کمیته پارلمانی بریتانیایی برای آزادی ایران در سخنان خود خواستار پایان دادن به سیاست مماشات با رژیم آخوندی و در پیش گرفتن یک سیاست قاطع در قبال این رژیم شد. وی افزود:
دخالتهای رژیم ایران در خاورمیانه خطرناک است، کشتار و شکنجه مردم توسط این رژیم، واقعاً غیرانسانی است. من با جدیت از وزیر می‌خواهم که به صحبتهای خانم مریم رجوی پرزیدنت شورای ملی مقاومت ایران که در 17ژانویه 2017 در این رابطه ایراد گردید، توجه خاص مبذول دارد.
استیو مکیب نیز طی سخنانی در این جلسه استماع خواستار تغییر سیاست انگلستان در قبال رژیم آخوندی شد و افزود: دولت باید یک تمایل جدی برای گنجاندن سپاه پاسداران در لیست گروه‌های ممنوعه و تروریستی نشان دهد. ما باید به رژیم ایران نشان دهیم که تلاش خواهیم کرد بر تحریمها بیافزاییم تا رژیم ایران به دستگیری افراد بیگناه خاتمه دهد.
جیم شانون نماینده دیگر پارلمان انگلستان طی سخنانی گفت: رژیم ایران بزرگترین حامی تروریسم بین‌المللی و در رتبه اول تعداد اعدامها در جهان به نسبت جمعیت قرار دارد. این رژیم مرکز صدور تروریسم، بنیادگرایی مذهبی و دخالتهای منطقه‌یی است. و در داخل کشور مردم ایران را سرکوب و اعدام می‌کند.
وی ضمن ابراز نگرانی از آزمایش موشکهای بالستیک رژیم افزود: من همصدا با شورای ملی مقاومت ایران خواهان اخراج سپاه پاسداران از کشورهای منطقه و مقابله با صدور تروریسم از جانب این رژیم هستم.
باب بلکمن ضمن ابراز نگرانی از دخالتهای ماجراجویانه رژیم در منطقه، گفت: تلاشهای تفرقه‌افکنانه رژیم ایران عامل تشنج در منطقه است. یکی از نتایج این تلاشها، رشد داعش در کشورهای منطقه به‌ویژه در عراق به‌دلیل سرکوب اهل سنت بوده است،
باب بلکمن سپس به بررسی حضور سپاه پاسداران و مزدوران اعزامی رژیم در سوریه و یمن پرداخت و افزود: دولت اوباما به درستی به‌دلیل سیاست مسالمت با رژیم ایران، مورد انتقاد قرار گرفت. به‌رغم توافق اتمی و معاملات و توافقهای کناری آن، هیچ‌گونه اثری از بهبود وضع حقوق‌بشر در ایران و یا کاهش حمایت این رژیم از تروریسم بین‌المللی مشاهده نمی‌شود. بنابراین جایی برای ادامه سیاست مماشات باقی نمانده است. وی خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در لیست تروریستی آمریکا و اتحادیه اروپا شد.
جان هاول عضو دیگر پارلمان انگلستان با یادآوری اقدام گروه ضربت اقدامات مالی، FATE fvhd قرار دادن رژیم آخوندی در فهرست سیاه خود و هشدار به شرکتها و طرف معامله‌های این ارگان بین‌المللی نسبت به معامله با رژیم گفت:
رژیم ایران دست از حمایت از گروه‌های تروریستی برنداشته است. رژیم ایران مدعی است با به تصویب رساندن قوانین ضدتروریستی در سال گذشته قادر خواهد بود با استانداردهای FATE همراهی کند. این دروغ است. ما باید در مقابل این فریبکاری بایستیم.
توبیاس الوود معاون وزیر امور خارجه انگلستان که از طرف دولت این کشور در این جلسه استماع شرکت کرده بود در پاسخ به اظهارات و سؤالات شرکت کنندگان در این جلسه استماع گفت: رژیم ایران با اقداماتش منطقه را بی‌ثبات کرده و به تهدیدی علیه امنیت منطقه تبدیل شده است. من از این بابت نگران هستم. و باید به این مورد پرداخته شود.
معاون وزیر خارجه انگلستان در امور خاورمیانه افزود: جاه‌طلبیهای هسته‌یی رژیم ایران پیامدهای جدی برای منطقه داشته است. اقدامات رژیم ایران در سوریه و مناطق دیگر نشان می‌دهد که، این رژیم مسیر متفاوتی را طی می‌کند. که عواقب آن برای منطقه و جهان بسیار جدی است.

پارلمان انگلستان: فراخوان به خلع ید از رژیم در منطقه from Simay Azadi on Vimeo.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر