یکشنبه، مهر ۱۶، ۱۳۹۶

روز 15مهرماه 1388: سالروز بازگشت پیروزمندانه 36 قهرمان اشرفی به اشرف و درهم شکستن توطئه ولی‌فقیه ارتجاع و وابستگانش در عراق

روز 15مهرماه 1388، سی وشش قهرمان اشرفی که به مدت 72روز به‌ گروگان‌ گرفته‌ شده بودند، پیروزمندانه به اشرف بازگشتند و سرانجام، عزم مریم رهایی، و اراده اشرفیان و همت ایرانیان و موج همبستگی جهانی، کمر توطئه ولی‌فقیه و جلادان حاکم بر ایران را شکست. این پیروزی، حاصل یک کارزار بی‌نظیر بود که در آن، پرچمداری رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت با بسیج تمامی پشتیبانان مقاومت، جهانی را به اعتراض و خروش برانگیخت و سرانجام توطئه بزرگ رژیم ولایت‌فقیه و مزدورانشان در عراق را شکست داد.
خامنه‌ای که در سرفصل نمایش انتخابات، با تمام وجود، بحران و شقه و طلسم‌شکستگی را در درون رژیم احساس می‌کرد خیز برداشته بود که برای غلبه بر بحرانهایش، اشرف را نابود کند. از همین رو تمام ایادی و امکاناتش را در عراق به‌کار گرفت و حداکثر فشار را به دولت عراق وارد کرد تا قولی را که به او داده بود عملی کرده، کار اشرف را یکسره کند.
اما پایداری شگفت اشرفیان و فرقهای شکافته مجاهدان و شهادت یازده قهرمان مجاهد خلق، از جمله صحنه تکان‌دهنده حماسه امیر خیری و محمدرضا بختیاری، و پایداری سی و شش قهرمان اشرفی، جهانی را به اعتراض برانگیخت.
72روز تحصن و اعتصاب‌غذا و کارزار سیاسی در اشرف و در زندان و در قریب به 40کشور و به‌خصوص اعتصاب‌غذای خشک 36اسیر، در برابر توطئه رژیم ولایت‌فقیه و عواملش در عراق قد علم کرد.
در این 72روز از سازمان ملل و شاخه‌های مختلف آن، از آمریکا و کانادا تا تمام کشورهای اروپایی، از استرالیا و ژاپن تا کشورهای عربی، از سازمانهای حقوق‌بشری تا مطبوعات مختلف دنیا، هیچ دری نبود که توسط این مقاومت‌زده نشده باشد. به‌نحوی که مسأله اشرف و به‌خصوص مسأله آزادسازی 36گروگان به یک مسأله مبرم بین‌المللی تبدیل شد.
در کارزار جهانی ایرانیان آزادیخواه و پشتیبانان اشرف، 1200تحصن، آکسیون و تظاهرات در 93شهر جهان شکل گرفت. بیش از 110کنفرانس مطبوعاتی و جلسه سیاسی برگزار شد و بیش از 18هزار مقاله و گزارش و خبر در رسانه‌های بین‌المللی انتشار پیدا کرد.
در پانزدهمین افطار ماه مبارک رمضان، در محل اقامت رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت در اور سوراواز، سید احمد غزالی، نخست‌وزیر پیشین الجزایر، تشکیل کمیته عربی- اسلامی دفاع از اشرف را که با شرکت نمایندگان پارلمانها، حقوقدانان و شخصیتهای مذهبی و محققان اسلامی از فرانسه و از کشورهای مختلف عربی و اسلامی از جمله عراق، اردن، مصر، مراکش، الجزایر و فلسطین تشکیل شده بود، اعلام کرد.
پایداری اشرف، پایداری سی و شش گروگان و عزم جزم مقاومت و پشتیبانان مقاومت و هموطنان فداکار و از خود گذشته، جهان را به موضعگیری و اعتراض نسبت به این جنایت عوامل خامنه‌ای در عراق برانگیخت.
سازمان عفو بین‌الملل با دو میلیون عضو و به‌عنوان نماینده وجدانهای بشری به‌طور بی‌سابقه‌یی به فعالیت پرداخت و ضمن فعال کردن شبکه جهانیش، در مجموع 30بار در رابطه با اشرف موضعگیری کرد. علاوه بر عفو بین‌الملل، 75سازمان حقوق‌بشری در حمایت از اشرف موضعگیری کردند.
پایداری اشرف و کارزار ایرانیان غیور، حمایت برجسته‌ترین شخصیتهای سیاسی، پارلمانترها، برجسته‌ترین روحانیان، و کشیشها و هم‌چنین هنرمندان برجسته جهان را به همراه داشت.
از جمله این شخصیتها باید از اسقف اعظم کلیسای انگلستان، اسقف دزموند توتو، شیخ تیسیر التمیمی قاضی‌القضات وقت فلسطین، خانم دانیل میتران، دکتر آلخو ویدال کوادراس نایب‌رئیس پارلمان اروپا، سیداحمد غزالی نخست‌وزیر پیشین الجزایر، لرد رابین کوربت، و دکتر صالح مطلک نام برد.
هم‌چنین در این کارزار بزرگ، کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت، کمیته بین‌المللی حقوقدانان، کمیته عربی اسلامی دفاع از اشرف، مجمع پارلمانی شورای اروپا و کمیته‌های پارلمانی در کشورهای مختلف جهان، به تلاشهای بسیاری مبادرت کردند.
در راستای این موج بزرگ دادخواهی، قضاییه عراق نیز با سه حکم پیاپی، بر ضرورت آزادی 36مجاهد تصریح کرد.
دادگاه خالص برای اولین بار، در روز اول شهریور (23اوت 2009)، دستور آزادی آنها را صادر کرد، اما به بهانه واهی ورود غیرقانونی به عراق آن هم در 23سال پیش، گروگانها هم‌چنان در بازداشت نگه‌داشته شدند.
دادگاه مجدداً در 25شهریور (16سپتامبر 2009)، فرمان آزادی آنها را تأیید کرد. سپس در روز 5مهر (27سپتامبر 2009)، قاضی برای سومین بار و به‌طور قطعی قرار آزادی آنان را صادر کرد و آنها را از هرگونه اتهامی مبرا شناخت. اما دولت مالکی از آزادی گروگانها خودداری می‌ورزید.
در یک گزارش رسمی که به مجمع عمومی و شورای حقوق‌بشر ملل‌متحد ارائه شد، 5مقام رسمی ملل‌متحد شامل گزارشگر ویژه حق برخورداری همگانی از بالاترین استاندارد سلامت جسمی و روحی ملل متحد، رئیس گروه کار بازداشتهای خودسرانه ملل متحد، گزارشگر ویژه اعدامهای فراقضایی، فوری یا خودسرانه ملل متحد، گزارشگر ویژه ارتقا و حفاظت از حق آزادی عقیده و بیان ملل‌متحد و گزارشگر ویژه در مورد شکنجه و سایر مجازاتهای بی‌رحمانه ضدانسانی یا رفتار تحقیر‌آمیز ملل متحد، جنایات رژیم ضدبشری آخوندی و نیروهای عراقی علیه مجاهدان اشرف در روزهای ششم و هفتم مرداد 1388را به ثبت رساندند.
این سند رسمی بین‌المللی که به‌مناسبت چهاردهمین اجلاس شورای حقوق‌بشر ملل‌متحد در ژنو منتشر شده است، حمله‌های جنایتکارانه نیروهای نوری مالکی با همدستی نیروی تروریستی قدس به اشرف و به‌ویژه گروگانگیری و شکنجه 36مجاهد اشرفی، که از مصادیق بارز جنایت علیه بشریت است را، طی 16ماده جداگانه ثبت کرده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر