مریم رجوی، در مقر مجمع پارلمانی شورای اروپا، پس از شرکت و سخنرانی در جلسات رسمی فراکسیونهای احزاب مردم، اتحاد چپ و لیبرالدموکراتهای اروپا، در یک گردهمایی تحت عنوان «آزادی زندانیان قیام» با حضور نمایندگان گروههای مختلف در شورای اروپا و شخصیتهای برجسته اروپایی شرکت کرد. مریم رجوی در سخنرانی خود در این جلسه، از جمله گفت:
نمایندگان محترم،
من امروز در جلسات گروههای سیاسی مختلف سعی کردم توجه منتخبان اروپا را به قیام سراسری در ایران که چشمانداز یک ایران بدون استبداد مذهبی را نمایان کرده است جلب نمایم. ولی قبل از هر چیز، من برای آزادی دستگیر شدگان قیام اخیر شما را به یاری میطلبم.
من از شما میخواهم که صدای این زندانیان باشید. از هیأترئیسه شورای اروپا بخواهید که دستگیریهای خودسرانه و کشتار معترضان را محکوم و خواستار آزادی فوری زندانیان شود.
قیامی که ۱۴۲شهر ایران را فرا گرفت، یک شورش کور و بیهدف نیست. بلکه قیامی با شعار سرنگونی ولایت فقیه است. هر چند این قیام با سرکوب شدید توسط رژیم مواجه شد، اما بیتردید دوباره سر بر خواهد داشت. زیرا ریشهها و دلایل قیام همچنان وجود دارد.
از اروپا انتظار میرود که در کنار مردم ایران قرار بگیرد و از مبارزه آنها برای کسب آزادی و دموکراسی حمایت کند.
استبداد دینی هیچ مشروعیتی ندارد. در ایران حاکمیت قانون وجود ندارد، حقوق مالکیت محترم شمرده نمیشود حقوقبشر بهکلی پایمال شده است.
این رژیم، بسیار نیازمند اروپا بهویژه در زمینه مراودات تجاری است. ولی طرف حساب اصلی این مراودات سپاه پاسداران است. درآمدهای سپاه پاسداران برای سرکوب مردم ایران و برای جنگ در سوریه و یمن صرف میشود. از شروع توافق اتمی تا کنون درآمد نفت ایران بیش از دو برابر شده. همچنین حداقل ۱۰۰میلیارد دلار از دارایی بلوکه شده ایران بهدست آخوندها رسیده است. اما در همین مدت اقتصاد کشور بدتر شده، مردم بهشدت فقیر شدهاند و بیکاری بیشتر شده است. زیرا آخوندها بیشتر درآمد ایران را خرج جنگ و تروریسم در خاورمیانه میکنند.
ادامه روابط سیاسی و تجاری با این رژیم از نظر اخلاقی صحیح نیست و از نظر سیاسی اشتباه است. زیر این رژیم متزلزل و بیآینده است
از نظر اقتصادی این رژیم بیپول و ورشکسته است و توانایی تضمین مالی معاملات خود را ندارد.
اجازه بدهید در پایان بر مهمترین خواستها را تأکید کنم: آزادی فوری زندانیان قیام، آزادی بیان و اجتماعات، لغو سرکوب و حجاب اجباری زنان، همین امروز. بعد از ۳۹سال دیگر کافی است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر