به دنبال بازداشت هزاران نفر از مردم در جریان قیام ایران تا این حد که در تهران علاوه بر تمامی بازداشتگاههای پیدا و پنهان نیروهای مختلف امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی رژیم، بعضی مساجد را هم از بازداشتشدگان پر کردند، مجلس ارتجاع، هیاهویی برای نمایش دادن همراهی با بازداشتشدگان به راه انداخت و خواستار بازدید از زندانها و بازداشتشدگان قیام شد. بعد از چند بار امروز و فردای قوه قضاییه خامنهای برای این دیدار، سرانجام روز ۱۱بهمن یعنی پس از گذشت بیش از یک ماه از قیام، این دیدار انجام شد؛ دیداری که بنا به تجارب مکرر، نتیجه آن برای مردم روشن بود.
در رابطه با این بازدیدها، ضدونقیض گوییهایی از طرف بازدیدکنندگان وجود دارد که مبین پوشالی و بینتیجه بودن چنین دیداری است.
سایت حکومتی ستاره 11بهمن 96 مینویسد:”هدف اصلی از بازدید روز گذشته، ملاقات و صحبت با زندانیان اعتراضهای دیماه و پیگیری علت و نحوه مرگ سینا قنبری در زندان عنوان شده بود. از سخنان جستهوگریخته نمایندگانی که غروب سهشنبه از اوین بازدید کردند میشد اینطور استنباط کرد که بازدید از بند نسوان اتفاق نیفتاده، چرا که زنی از بازداشتیهای اخیر در اوین باقی نمانده بود.“!
با این حال، فاطمه سعیدی، تنها زن حاضر در هیأت بازدید از اوین، خبر داده که کماکان یک زن در بازداشت بهسر میبرد و هنوز نتوانسته تودیع وثیقه کند.
برخی نمایندگان حرفهایشان با هم در تناقض است، یکی به حضور شش زندانی بازداشتهای اخیر و دیگری به حضور چهار نفرشان در اوین اشاره داشت. آن هم در شرایطی که عبدالرضا رحمانیفضلی، وزیر کشور، به «ایسنا» خبر داده: «٣٠٠نفر که در حوادث اخیر مرتکب جرم شدهاند، در بازداشت بهسر میبرند که ٩نفرشان در تهران بازداشتاند».
ولیالله نانوکناری رئیس کمیته ملی مجلس ارتجاع درزمینه برخور با بازداشتشدگان میگوید:”نمایندگان از بندهای مربوط به بازداشتشدگان ناآرامیهای اخیر بازدید بهعمل آورند. طبق مشاهدات ما و با استناد به اظهارات خود زندانیان، هم شرایط نگهداری آنها در زندان خوب بود و هم اینکه از نحوه برخورد زندانبانان ابراز رضایت کردند. در حال حاضر فقط 4زندانی مرتبط با ناآرامیها در بند هستند که هیچ مشکل خاصی برای رهایی ندارند و این امکان وجود دارد به قید وثیقه آزاد شوند. “
رئیس کمیته امنیت ملی مجلس با تأیید خودکشی یک نفر از جوانان بازداشت شده، خاطرنشان کرد: ”فیلم خودکشی بازداشتی مذکور مورد بازبینی نمایندگان قرار گرفت و علاوه بر تأیید خود زندان ما نیز این خودکشی را تأیید میکنیم. بازدید صرفاً از بند بازداشتیهای مرتبط با برخی ناآرامیهای اخیر بوده و از شخص شاخصی ملاقات بهعمل نیامد.“
در زمینه این بازدید فتحی عضو کمیسیون قضایی مجلس رژیم میگوید:”این بازدید تنها مربوط به رسیدگی به وضعیت بازداشتیهای حوادث اخیر نبوده بلکه میخواستیم درباره زندان اوین تحقیق و بازرسی کنیم(روزنامهایران 12بهمن 96)
محمد کاظمی نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس رژیم درباره حضور چشمگیر مأموران به همراه نمایندگان در بازدید از زندان اوین، گفت:” البته خیلی غیرمتعارف نبود ولی آنها تعداد قابل توجهی بودند و بهتر بود کسی همراه ما نباشد و یا تنها رئیس سازمان زندانها یا رئیس زندان اوین همراه باشند. این کج سلیقگی بود“ (خبرگزاری ایسنا 11بهمن 96)
ملاحظه میشود این بار هم هیأت بازدید و تحقیق حکومتی به همان نتیجه همیشگی رسید. یعنی به همان نتیجه از پیش تعیین شدهیی که هیأت تحقیق درباره «شایعهٴ شکنجه در زندانها» در زمان خمینی دجال رسید.
این نتیجهیی بود که دادگاه رسیدگی بهعملکرد نیروی انتظامی و لباس شخصیها در سال 78هم رسید و پاسدار نظری سرکردهٴ مهاجمین تبرئه شد و دانشجویانی که سر و تن یا چشم خود را به چاقوی لباس شخصیها زده بودند محکوم شدند.
در سال 88نیز وضعیت به همین منوال بود واکنون در سال96 نیز در نمایشی که از ابتدا هم هیچ واکنشی جز تمسخر و تنفر از سوی مردم برنیانگیخت، همان نتیجه تکرار شد و نمایندگان رژیم هم اعلام کردند که فیلم خودکشی یک بازداشتی مورد بازبینی قرار گرفته و تأیید شده است.
دراین نتیجهگیری سخیف اولاً تکلیف سایر بازداشتیهای خودکشی شده مشخص نمیشود، ثانیا مشخص نمیشود آیا فیلم کذایی صحنه اقدام به خودکشی ودار زدن را نشان میدهد یا پس از آنرا.
اگر فیلم مربوط به پس از دار زدن است، نمایندگان کذایی از کجا وبا کدام علم غیب به این نتیجه رسیدهاند که قربانی خودش خودش را دار زده است. البته روشن است از کجا؛ از خمینی ملعون! که از روز اول حکم داد که اینها خودشان خودشان را شکنجه میکنند، خودشان خودشان را میکشند تا نظام را بدنام کنند!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر