پنجشنبه، فروردین ۳۱، ۱۳۹۶

بسیج رژیم آخوندی برای توجیه قتل عام ۶۷: اگر با مجاهدین برخورد نمی‌شد کل ایران، اشرف شده بود

بحران نمایش انتخابات خلیفه ارتجاع بر اثر بالا گرفتن جنبش دادخواهی قتل‌عام 30000 زندانی سیاسی و نسل‌کشی مجاهدین توسط هیأت مرگ خمینی و دژخیمانی مانند ابراهیم رئیسی و مصطفی‌ پورمحمدی، نفرت و انزجار عمومی از تمامیت نظام و نمایش رسوای غصب حاکمیت مردم تحت نام انتخابات را برانگیخته و مخاصمات درونی رژیم را به‌طور فزاینده دامن زده است.
در جریان مخصمات درونی رژیم، شراکت جنایتکارانه سران و سرکردگان هر دو باندهای حاکمیت در این جنایت بزرگ علیه بشریت که عفو بین‌الملل نیز بر ضرورت محاکمه دست‌اندرکاران آن صرفنظر از مرور زمان تأکید کرده است، بیش از پیش برملا می‌شود و اطلاعات بیت خامنه‌ای همراه با سپاه پاسداران و نیروی تروریستی قدس در شبکه‌های تحت‌امر تلویزیونی و خبرگزاریهای حکومتی به دست و پا افتاده‌اند و به‌طور روزمره به زوزه کشیدن از تخریب جلادان و شیادان دست‌اندرکار این قتل‌عام و به توجیه تراشی برای آن می‌پردازند.
حکومت آخوندی در سالها و ماههای اخیر به‌ویژه در آستانه نمایش انتخابات، به مهندسی پرهزینه تبلیغاتی و از طریق ساختن و نمایش سریالها و فیلمهای تلویزیونی علیه مجاهدین روی آورده و تلاش می‌کند با انبوه انبوه جعلیات و دروغپردازیها به خیال خام خود به مقابله با روی آوردن جوانان به مجاهدین و گسترش پیام مقاومت اشرفیها در جامعه بپردازد. به‌خصوص که انتشار فایل صوتی منتظری، از زبان جانشین معزول خمینی، به همه نشان داد که جنایت بزرگ قتل‌عام زندانیان سیاسی و فتوای نسل‌کشی مجاهدین به‌خاطر اعتقاداتشان، تا کجا ولایت فقیه را منفور مردم ایران کرده است:
ذیلا قطعاتی از یکی از نمایشهای تلویزیونی رژیم که تنها نمونه‌یی از فیلمسازیها و مهندسی پرهزینه کلان خامنه‌ای برای توجیه جنایت قتل‌عام سال ۶۷ است، آورده شده است.
تلویزیون افق رژیم:
گوینده: [همراه با تصویر موسی خیابانی] موسی نصیر اوقلی خیابانی در سال 1326 در تبریز بدنیا آمد او تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در تبریز گذراند و در رشته فیزیک دانشکده علوم دانشگاه تهران پذیرفته شد، خیابانی در دانشگاه با سازمان مجاهدین خلق آشنا شد و به آن پیوست [همراه با تصویر شهید موسی و برادر مسعود] ، در اواخر خرداد 1349 به‌دستور سازمان او به همراه تعدادی از اعضاء مأموریت یافتند تا از طریق شیخ نشینهای حاشیه خلیج‌فارس به بیروت و اردن بروند و به پایگاههای سازمان الفتح وصل شوند [همراه با تصویر شهید موسی و آرم سازمان]
موسی خیابانی پس از طی آموزشهای چریکی به کشور بازگشت اما در ضربه شهریور 1350 ساواک مجدداً دستگیر و به حبس ابد محکوم شد، در تمام طول مدت زندان او از حامیان جدی مسعود رجوی و دست راست او تلقی می‌شد در سال 1354 هنگامی که روحانیان زندانی در بند یک اوین به نجاست مارکسیستها فتوا دادند خیابانی با عصبانیت گفت ما احتیاج به شما روحانیان نداریم شما بودید که دنباله‌رو ما بودید الآن هم شما هستید که باید به‌دنبال ما حرکت کنید.
مجاهدین خلق اکنون در چند پایتخت اروپایی و آمریکا پایگاه دارند و آزادانه فعالیت می‌کنند.
کشورهای غربی با دادن پناهندگی به رهبران این گروه آنان را حمایت می‌کند.
تعدادی از نمایندگان کنگره و مقامات سابق آمریکا در میتینگ های این گروه شرکت می‌کنند و در ازای دریافت پول آنها را 
طرفدار دموکراسی معرفی می‌کند...
کمیسیاریای عالی پناهندگان سازمان ملل‌متحد با چراغ سبز آمریکا در حال انتقال اعضای این فرقه خطرناک در پروسه‌یی به غرب است.
روزی طلب: ... ببینید اگر با سازمان مجاهدین خلق برخورد نمی‌شد الآن کل ایران پادگان اشرف بود.
روزی طلب: چنین گروهی اصلاً زبان آدمیزاد حالیشون نمیشه که شما بخواهید با اینها ملاطفت کنید ملایمت کنید خب تصمیمات خوبی گرفته شد در نظام در کلان نظام که شر اینها را برای همیشه کندند از نظام میگند مرگ یکبار شیون یکبار بعد از عملیات مرصاد یک اقدامی شد که شر اینها برای همیشه
مجری: به بهانه همین درباره مجموعه منافقین حرف می‌زنیم که سالهایی توی این مملکت کارهای عجیب و غریبی کردند و نمی‌تونم با اطمینان بگم که الآن دیگه دسترسی ندارند و کاری صورت نمی‌دهند.
آقای افخمی من یادمه که حدود سال 80 توی تهران اینها هی می‌رفتند اینور و آنور با خمپاره می‌زدند جاهای مهمی رو بعضی وقتها می‌زدند که حالا ذکر شده درباره‌اش گفته شده مثلاً نهادهای مهم و رسمی کشور رو می‌زدند بعدازظهر فکس میفرستند روزنامه خبرش رو حالا با ادبیات خودشون و یکنفر زنگ می‌زد چک کنه ببینه فکس رسید از سوئد و اینها می‌فرستادند یک برگ بود می‌گفت ما فلان جا رو زدیم الآن نزدیک مجلس رو تونستیم بزنیم یعنی این‌قدر با راحتی و با می‌خواهم بگم با اعتماد به‌نفس نمی‌دونم درسته یا نه از این کارهای عجیب و غریب اینطوری ما سراغ داشتیم تا سال 80 لااقل... یا مثلاً اون ماجرای عملیات مرصاد که شما اشاره کردید بالاخره یک فصلی است که اینها رسماً آمدند و ایستادند و مشغول جنگ و تصرف چند تا شهر و اینها شدند حالا بعد که ماجرا جمع شد و اون اعزامهای سراسری اتفاق افتاد پایان جنگ هم بود همه ول کرده بودند که جنگ داره تمام میشه.
من فکر می‌کردم کسی که دهه 80 رفته تازه خودش رو یک جوری رسونده به اشرف عضو سازمان شده گول چی رو خورده؟ یعنی به‌نظر میآید که اینجور نباشه.
هیچی نداره نه پول داره نه شهرت داره نه به زندگی‌اش رسیده ولی واقعش اینه که اون مثل این‌که اصلاً اونجور زندگی کردن رو بدش هم نمی‌آید یعنی این‌که تو اون سیستم اونطوری باشه.
مجری: وضعیت دسترسی احتمالی این جماعت توی دستگاههای فعلی کشور یا فضای عمومی کشور رو مختصر به ما بگید چه جوریه؟
روزی طلب: خب این رو باید کارشناس امنیتی بگند...
نفوذ از طریق سوار شدن بر گسل‌هائیکه افرادی اختلافاتی با نظام دارند گسلهایی با نظام دارند مثل ماجرای آقای منتظری که مستقیم نبود به قول حضرت امام میگه شما مملکت رو بعد از من به لیبرالها و از طریق اونها به منافقین می‌دهید این حالا یک بحث خیلی مفصلی داره.
بحران نمایش انتخابات بر اثر جنبش دادخواهی قتل عام ۶۷ from Simay Azadi on Vimeo.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر