قیام ادامه داره.
ابری رسید
چهر درخت از شعف شکفت
دلشاد گشت و گفت:
ای ابر، بشارت باران!
... آمد نسیم و رایحهام را برد
تا ساحل سپیده صبح ستاره سوز
تا آستان روز
دیدن واقعیات در پس ابرهای سیاه دروغ و دجالیت و سرکوب و اختناق کار سختی است. زیرا حرفه و هنر دیکتاتوری با ثبات جلوه دادن خود و کشتن امید به تغییر در محرومان و ستمدیدگان است. ایمان داشتن به قدرت عظیم تودههای در زنجیر کار انقلابیون بزرگی است که در کوران مبارزات اجتماعی و سیاسی آبدیده شدهاند. وقتی قیام دیماه ۹۶شعلهور شد چشمان بسیاری گرد شد، بسیاری گفتند اصلاً باور نمیکردیم. آنها راست می گفتند زیرا طبیعت دیکتاتوری القاء ناباوری به میان مردم است. اما اگر به مواضع مریم رجوی نگاه کنیم میبینیم که ایمان به پوسیدگی استبداد مذهبی و قدرت تغییر تودهها چگونه ماهها قبل از قیام خود را نشان داده است. مریم رجوی در سخنرانی خود در گردهمایی بزرگ مقاومت ایران در پاریس در دهم تیر ۱۳۹۶یعنی ۵ماه قبل از قیام دیماه گفت:
«دومین حقیقت این است که سرنگونی رژیم ولایت فقیه، شدنی است و در دسترس است. زیرا با نارضایتی گسترده اجتماعی محاصره شده است. به تصریح سرکردهٴ نیروی انتظامی، سال گذشته نزدیک به ۱۱هزار تظاهرات و اجتماع اعتراضی در سراسر کشور برپا شده است، نگاه کنید به گورخوابها، نگاه کنید به جمعیت ده میلیونی بیکاران، به ۲۰میلیون زاغه نشین و به ۳۰درصد جمعیت کشور که گرسنه هستند، آخوندها توسط همینها محاصره شدهاند. کاندیداهای دستچین شده نمایش انتخابات، اقرار کردند که این یک حکومت ۴درصدی است و ۹۶درصد مردم از آن بیزارند. بله، بزرگترین تهدید رژیم برخلاف تبلیغاتش دشمن خارجی نیست؛ بلکه قیامهای کمین کرده در دل جامعه ایران است»
مریم رجوی در ادامه گفت:
«واقعیت این است که سرنگونی رژیم ولایت فقیه، شدنی و در دسترس است. بهدلیل ناتوانیهای رژیم، از جمله: ناتوانی در مهار فروپاشی اقتصادی و فجایع زیست محیطی و ناتوانی در تأمین ابتداییترین خواستهای مردم بهجان آمده، ناتوانی در دستیابی به بمب اتمی و حتی ناتوانی در یکدست کردن رژیم.» (سایت مریم رجوی)
۵ماه بعد قیام دیماه از طرف همین تودههای محروم و با مضمون و شعارهای براندازی و سرنگونی طلبانه همچون «مرگ بر خامنهای»، «مرگ بر اصل ولایت فقیه»، «حکومت آخوندی نمیخوایم نمیخوایم» و «اصلاح طلب اصولگرا دیگه تمومه ماجرا» که در ۱۴۲شهر کشور بهطور همزمان تکرار شد حقانیت مواضع و دیدگاههای مریم رجوی را به اثبات رساند.
در طرف مقابل گفتیم که دیکتاتوری حول توانمندی خودش توهمپراکنی میکند. از جمله خامنهای در پیام خودش در شروع سال 96 برای بدبختیهایی که نظام خودش بر مردم ایران تحمیل کرده این نسخه را پیچید: «من علاج را در این میبینم که این مجموعه را به نقاط مهم تقسیم کنیم و برای هر نقطهی کلیدی و مهمّی یک فصلی از زمان را قرار بدهیم، و از مسئولان و افراد شاخص و از آحاد مردم بخواهیم که همه همّت خود را بر روی آن نقاط کلیدی متمرکز کنند؛ به نظر من علاج در این است که این نقطهی کلیدی را امسال درست شناسایی کنیم. به اعتقاد من این نقطهی کلیدی عبارت است از تولید، تولید داخلی؛ و اشتغال و عمدتاً اشتغال جوانان؛ اینها آن نقاط کلیدی اصلی است. اگر ما توانستیم روی این دو نقطه متمرکز بشویم و کارها را بر این اساس برنامهریزی و دستهبندی بکنیم، تصوّر این است که کار بهمیزان زیادی جلو خواهد رفت و موفّقیّتهای چشمگیر و محسوسی پیش خواهد آمد. من در سخنرانی انشاءالله خصوصیّاتی را که بر این دو نقطهی کلیدی و اساسی مترتّب است توضیح خواهم داد؛ لذا من شعار امسال را «اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال» قرار میدهم». (سایت خامنهای ۳۰اسفند ۹۵)
اما به همان میزان که از شوره زار نمیتوان انتظار روئیدنی داشت، از نظام آخوندی هم نمیتوان انتظار راهحل داشت. همانطور که «کلید» روحانی پوشالی درآمد، دستیابی به «نقطه کلیدی» خامنهای هم برای حل مشکلات در پایان سال ۹۶پوشالی بودنش آشکار شد.
آخوند غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام آخوندی و رئیس کمیسیون اقتصادی در مجلس قبلی رژیم، در سخنرانی پیش از خطبههای جمعه آخر سال ۹۶در تهران در مورد وضعیت تولید کشور گفت: «هنوز بخش بزرگی از صنعت کشور غیرفعال است و بخشی حتی از صنعت کشور در طی همین مدت ۵سال تعطیل شده است».
مصباحی مقدم به افزایش نرخ بیکاری هم اعتراف کرد و گفت: «بر اساس آماری اعلامی دولت سالانه 400هزار اشتغال ایجاد شده ولی از سوی دیگر با توجه به افزایش فارغالتحصیلان دانشگاهها و جوانانی که به سن کار رسیدهاند ولی تحصیلات دانشگاهی هم ندارند و از جمله تعطیلی تعداد دیگری از کسب و کارها و فعالیتهای تولیدی بهشمار بیکاران افزوده شده است. بنا بر آمار مرکز آمار ایران در تابستان امسال ۳میلیون و ۵۶۱هزار نفر هیچ کاری پیدا نکردهاند این را خبرگزاری ایسنا اعلام کرده علاوه بر این دو و نیم میلیون جوان بیکار در کشور وجود داره که متأسفانه اعلام آمادگی برای انجام کار نکردهاند یا مأیوسند یا سرخوردهاند یا دچار رفتاری شدهاند که به هیچ کاری حاضر نیستند تن بدهند... نرخ بیکاری در بهار سال ۹۶، دوازده و شش دهم درصد بوده و طی یک سال یک و یک دهم درصد افزایش هم پیدا کرده».
آخوند مصباحی مقدم سپس به پوشالی بودن ادعاهای سرمایهگذاری خارجی اذعان کرد و گفت:
«سرمایهگذاری مستقیم خارجی در دولت دوازدهم در بخش صنعت معدن و تجارت بر اساس گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی 3و دو دهم میلیارد دلار شده این همه شعار که سرمایه خارجی چنین خواهد شد چنان خواهد شد سه و دو دهم میلیارد دلار البته در بخش نفت و گاز جداگانه مطرحه که اونهم عملیاتی نشده. و این تقریباً معادل اون سرمایهگذاریست که قبل از برجام هم از خارج در داخل کشور صورت میگرفت».
یکی دیگر از شاخصهای ورشکستگی سیاستهای اقتصادی رژیم آخوندی که تأثیر مستقیم بر ایجاد فقر عمومی میگذارد، افزایش قیمت ارز است که آخوند مصباحی مقدم به این هم اعتراف کرد و گفت: «نرخ ارز در سال جاری حدود ۳۰درصد رشد پیدا کرد یعنی پول ملی حدود ۳۰درصد قدرت خریدش رو از دست داد».
البته شاخصهای اقتصادی دیگری هم طی سال ۹۶به قهقرا کشیده شد و میزان کسانی که به زیر خط فقر رسیدهاند به جمعیتی بالغ بر ۲۵میلیون نفر بر اساس اعتراف پاسدار قالیباف شهردار قبلی تهران رسیده است که بیانگر آنست که رژیم آخوندی بهرغم تمامی ادعاهایش در عمل جز فقر و سیه روزی برای مردم ایران دستاوردی نداشته و ندارد و حرف همان است که مریم رجوی گفت: «سرنگونی رژیم ولایت فقیه، شدنی و در دسترس است»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر