روزنامه واشنگتن تایمز طی مقالهیی در مورد تأمین هزینه زندگی و تحصیلات فرزندان سران آخوندی از طریق دزدی و رانتخواری والدینشان نوشت: فرزندان رهبران (رژیم) ایران در دانشگاههای آمریکا حضور داشته و در بازار کار آمریکا در پی فرصتهای شغلی اند. همزمان، اقتصاد ایران رو به زوال است، نقض حقوقبشر به شکلی فراگیر ادامه دارد، کمبود آب زندگی میلیون ها نفر را تهدید میکند و ملاهای حاکم پول به جیب میزنند.
واشنگتن تایمز در این مقاله که توسط «زیوی کان» تحلیلگر ارشد امور ایران در «بنیاد دفاع از دموکراسی ها» نوشته شده است درباره تناقض اعمال کارگزاران رژیم با ادعاهایشان مینویسد: علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران، ایالات متحده را تهدیدی برای تمام جهان توصیف کرده است. اما دخترش، فاطمه لاریجانی، در اوهایو در سلامت است. و در بیمارستان دانشگاه کلیولند تحصیل میکند؛ دانشگاهی که به گزارش «یو اس نیوز، اند، ورلد رپورت» در فهرست بهترین دانشگاههای آمریکا است.
تحلیگر ارشد امور ایران در ادامه به فساد سران رژیم ایران میپردازد و مینویسد صادق لاریجانی دست کم ۳۰۰میلیون دلار دارایی دارد و آن را از اختلاس از صندوق های دولتی به حساب بانکی خودش به دست آورده است. خامنهای خودش در رأس یک امپراتوری تجاری به ارزش ۲۰۰میلیارد دلار نشسته است.
زیوی کان مینویسد عیسی هاشمی دانشجوی دکترای شاخه لسآنجلس دانشگاه روانشناسی شیکاگو است. مادر او معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری ایران است. ابتکار در آغاز انقلاب سخنگوی دانشجویان اشغال کننده سفارت آمریکا در تهران بود. گروگانگیری که ۴۴۴روز به درازا کشید. آن روزها از او پرسیده شد آیا حاضر است شخصاً بهسر یکی از گروگانها شلیک کند، معصومه ابتکار بدون تردید پاسخ داد: «بله. یقینا ظلم و فشار محکوم به نابودی هستند.»
واشنگتن تایمز با اشاره به زندگی و کار و تحصیل فرزندان سران حکومتی در آمریکا میافزاید: احسان نوبخت حقیقی استادیار پزشکی در دانشگاه جرج واشنگتن است و نیلوفر، خواهرش، استادیار بیماریهای کلیوی در دانشگاه «یو سی ال ای» است. علی پدر آنها نماینده مجلس و عمویشان محمد باقر نوبخت معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه ایران است. علی فریدون در «مک گرا هیل» در نیویورک در رشته مهندسی فعالیت دارد، و پدرش، حسین، برادر رئیسجمهور رژیم ایران است.
واشنگتن تایمز در پایان مینویسد: شمار کامل این افراد روشن نیست. بسیاری از چهرههای شاخص جمهوری اسلامی مانند محمد جواد ظریف، وزیر خارجه، علیاکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی، خودشان تحصیلکرده دانشگاههای آمریکا در دنور و بوستون بودهاند. حسین، پسر ظریف، در دانشگاه شهر نیویورک درس خوانده است. حسین موسویان از اعضای پیشین تیم مذاکرات هستهیی اکنون پژوهشگر دانشگاه پرینستون است.
مردم ایران این واقعیت را میفهمند و از این رو به اعتراضات در خیابانهای ایران ادامه میدهند.
بیشتر بخوانید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر