دکتر آلخو ویدال کوادراس، رئیس کمیته بین المللی در جستجوی عدالت و معاون سابق پارلمان اروپا
یورواکتیو، ۱۹ژوییه۲۰۱۸ در مقالهای به قلم دکتر آلخو ویدال کوادراس، رئیس کمیته بینالمللی در جستجوی عدالت و معاون سابق پارلمان اروپا، نوشت، اشتیاق اتحادیه اروپا به تعامل بیقیدوشرط با رژیم ایران بهنظر میرسد اروپا را نسبت به حمایت تروریسم دولتی آسیب پذیرتر ساخته است.
آلخو ویدال کوادراس یک پروفسور اسپانیایی است که در رشته اتمی و فیزیک اتمی تحصیل کرده و معاون پارلمان اروپا از ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۴ بوده است. او در حال حاضر رئیس کمیته بینالمللی مستقر در بروکسل در جستجوی عدالت میباشد.
آلخو ویدال کوادراس در این مقاله از جمله نوشت، طی ۳۰ژوئن تا اول ژوییه ۴نفر مظنون در بلژیک، فرانسه و آلمان در ارتباط با یک حمله تروریستی برای بمبگذاری در گردهمایی وسیع شورای ملی مقاومت ایران در ویلپنت حومه پاریس دستگیر شدند.
سخنران اصلی در این مراسم مریم رجوی رهبر اپوزیسیون ایران بود.
این ۴نفر شامل یک زوج بلژیکی ایرانی تبار بودند که حامل بمب ۵۰۰گرمی تی.ای.تی.پی و یک چاشنی در خودروشان بودند که درصدد منفجر ساختن آن در این مراسم بودند. بدتر از اینها در همین زمان نفر سوم یعنی اسدالله اسدی دبیر سوم سفارت ایران در وین اتریش بود که در آلمان دستگیر شد. ایرانی چهارم در فرانسه دستگیر شد که قرار است به بلژیک مسترد شود.
علائم سیاست مماشات با رژیم ایران
اما در این واقعه، اتحادیه اروپا نه تنها سکوت کرده بلکه علائمی هم هست که سیاست مماشات در این رابطه هم ادامه یافته با رژیمی که در پایتخت اروپا مرتکب حمله تروریستی شده است.
حائز اهمیت است که توجه داشته باشیم این نوع اقدام جدید نبوده است. در ۱۹۹۷ اتحادیه اروپا تمامی سفرایش را از ایران فراخواند و عوامل اطلاعاتی ایرانی را از اروپا اخراج کرد و اینکار بهدنبال ترورهای رسوا در رستوران میکونوس آلمان علیه مخالفان کرد رژیم ایران انجام شد.
در همان زمان دادگاه آلمان حکم جلب وزیر اطلاعات ایران را صادر کرد.
سایر اعضای اپوزیسیون ایران نیز در اروپا ترور شدهاند که عاملش افراد مظنون رژیم ایران بودند مانند مورد دکتر کاظم رجوی، نماینده شورا در ژنو و سفیر سابق ایران در سازمان ملل بود که در ۱۹۹۰ بهقتل رسید، عبدالرحمان رحمان قاسملو در وین در ۱۹۸۹ و محمد حسین نقدی فرستاده شورای ملی مقاومت ایران و دیپلمات سابق در ۱۹۹۸ در رم ترور شد.
در این ماه سرویسهای اطلاعات هلند بدون توضیحاتی اعلام کردند دو دیپلمات ایران را اخراج کردهاند. بنابه اشاره کارشناسان، این حرکت به قاتلان مظنون مخالفان رژیم ایران در این کشور در سال گذشته مربوط بوده است...
ما میتوانیم با کاهش روابط دیپلماتیک و اخراج عواملی که با وزارت اطلاعات ایران مرتبط هستند پاسخ بدهیم تا از حملات تروریستی بیشتر در خاک اروپا جلوگیری کنیم.
بیشتر بخوانید:
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر