پنجشنبه، خرداد ۱۷، ۱۳۹۷

پیشروی بیماری زینب جلالیان و ممانعت از درمان توسط مسئولین زندان

وضعیت عمومی زندانی سیاسی زینب جلالیان در زندان خوی بدتر شده و علیرغم پیشروی بیماری ها، مسئولین زندان همچنان با معالجه پزشکی او مخالفت می کنند.بنا به گزارشات رسیده در روز ۱۵ خرداد ۹۷، زینب جلالیان زندانی سیاسی کرد که از بیماری ناخنک چشم، تب برفکی و عفونت شدید رنج می برد، در زندان از دسترسی به پزشک و معالجات محروم است و به رغم پیشروی بیماری هایش مسئولین زندان همچنان با معالجه وی در بیرون زندان و تحت نظر پزشک متخصص مخالفت می کنند.
پیش تر از این نیز، علی جلالیان پدر زینب جلالیان نسبت به وضعیت چشم و سلامت زینب ابراز نگرانی کرد و گفته بود، «چند سال است که پیگیری کردیم به مسئولان گفتیم، مصاحبه کردیم و گفتیم که چشم‌هایش مشکل دارد، مشکل روده و گوارش دارد و نیاز به درمان دارد. چند سال است توی زندان درد می کشد و کسی توجهی نمی‌کند.»
شهریورماه سال ٩٦، سازمان عفو بین‌الملل عدم دسترسی زینب جلالیان، زندانی سیاسی کُرد به مراقبت‌های پزشکی را مصداق «شکنجه» دانست. و همچنین، امتناع از درمان زینب جلالیان را مجازات مضاعف و اخذ «اعترافات اجباری» از او اعلام کرد.زینب جلالیان اهل شهرستان ماکو است و در اسفندماه سال ٨٦ در شهر کرمانشاه بازداشت شد. وی به اتهام «محاربه»‌ و «عضویت در یکی از احزاب کردی» ابتدا به اعدام و سپس به حبس ابد محکوم شد.
بیشتر بخوانید:
زینب جلالیان - تایید حکم اعدام
دیوان عالی آخوندها در تاریخ ۱۸آذر ۸۸ حکم اعدام زینب جلالیان زندانی سیاسی کرد را مورد تأیید قرار داد. حکم اعدام زینب جلالیان زندانی سیاسی ۲۷ساله، اهل ماکو پس از دو سال زندانی بودن در زندان سنندج، به جرم خروج غیرقانونی از کشور و حاربه از طریق عضویت در احزاب ضد نظام آخوندی، توسط دیوان عالی قضاییه خامنه‌ای مورد تایید قرار گرفت.
زینب جلالیان - هشدار عفو بین الملل نسبت به کور شدن وی 
عفو بین‌الملل روز چهارشنبه ۲۸مهر۹۵ طی بیانیه‌یی نسبت به کور شدن زندانی سیاسی زینب جلالیان هشدار داد. در این بیانیه آمده است: زینب جلالیان زندانی کرد که بعد از یک محاکمه به‌شدت ناعادلانه به حبس ابد محکوم شده است، در معرض خطر از دست دادن بینایی خود در زندان است. اما دژخیمان رژیم ایران انکار کرده‌اند که وی برای درمان بیماری چشم خود که وضع آن رو به وخامت می‌رود به یک پزشک متخصص، از جمله یک جراحی فوری نیاز داشته باشد.
زینب جلالیان - فراخوان شورای ملی مقاومت ایران
شورای ملی مقاومت ایران طی فراخوانی که در آن خواستار آزادی زندانیان سیاسی بیمار شده بود نوشت: زینب جلالیان، از هموطنان کرد در زندان خوی، بر اثر ابتلا به بیماری ناخنک چشم در معرض نابینایی است اما دژخیمان از اعزام وی به بیمارستان برای معالجه خودداری می‌کنند. آنها هم‌چنین خانواده زینب را تهدید کرده‌اند که از اطلاع‌رسانی در مورد وضعیت وی خودداری کنند. زینب جلالیان در اسفند۸۶دستگیر و به اتهام آخوند‌ساخته «محاربه و...» به حبس ابد محکوم شده است و در حال حاضر اجازه ملاقات با خانواده را نیز ندارد.
زینب جلالیان - پیام به‌مناسبت روز جهانی زن
زندانی سیاسی زینب جلالیان در پیامی به‌مناسبت روز جهانی زن که از زندان خوی فرستاده بود به افشای گوشه‌یی از جنایات دژخیمان خامنه‌ای در زندان پرداخت.
زینب نوشت:
"ای ستمگران، نظاره‌گر بو دید و هستید، دیدید نمی‌شود با قتل‌عام، شکنجه و زندانی کردن ما زنان، جلوی حق خواهی ما را بگیرید. وقتی یک زن جوهرش با آزادی سرشته شده باشد، هیچ ظلم و زوری نمی‌تواند او را به زانو در بیاورد.من زمانی به این حقیقت پی‌ بردم که در چنگال ستمگران جمهوری اسلامی بودم. لباسهای مرا بر روی تنم پاره کردند، چشم‌هایم را بستند، دست و پایم را با زنجیر به تخت آهنی بستند و شکنجه وحشتناک مرا شروع کردند. با کابل به زیر پاهایم شلاق زدند، پاهایم خیلی وحشتناک ورم و کبود شده بودند. این قدر مرا شکنجه کردند که دیگر هیچی را احساس نمی‌کردم".

زینب جلالیان - نامه به زندانیان سیاسی آتنا دائمی و گلرخ ابراهیمی
زندانی سیاسی زینب جلالیان طی نامه‌یی در اسفند ۱۳۹۶که از زندان خوی به زندانیان سیاسی آتنا دائمی و گلرخ ابراهیمی که در زندان قرچک ورامین زندانی هستند نوشته بود ضمن حمایت از آنها نوشته بود:‌
درود بر آزاده‌های دربند
من فریاد آزادی‌ام از پشت دیوارهای قطور و میله‌های سرد و سهمناک زندان.
بهترین درودهایم را نثار شما آزاده‌های دربند می‌کنم.

زینب جلالیان در این نامه هم‌چنین نوشته بود:
قول می‌دهم و سوگند می‌خورم تا ‌آخرین قطره خونی که در بدن دارم، مبارزه کنم تا لیاقت رفاقت شما و همه کسانی که در سخت‌ترین شرایط، به یاد من بوده‌اند، را داشته باشم. اگر فکر کرده‌اند که فریاد آزادی سر دادن جرم است، این جرم چه زیبا و باشکوه است.
https://news.mojahedin.org/i/زینب-جلالیان-زندانی-سیاسی-کرد-وخامت-حال

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر