جمعه، آبان ۲۱، ۱۳۹۵

بحران و هراس رژیم آخوندی بر سر پیامدهای انتخاب ترامپ و کابینه احتمالی وی

باندهای متخاصم دیکتاتوری آخوندی از اینکه در اثر نتایج انتخابات ریاست جمهوری و کنگره آمریکا، فرصتهای باد آورده مماشات از میان برود، درنگرانی فرو رفته اند.
باند خامنه ای می ترسد که فرصتی برای باجخواهی های تروریستی و گروگانگیری باقی نماند و باند رفسنجانی و روحانی،حسرت زده، خطاب به باند رقیب می نویسند: «آنقدرها طول نخواهد کشید که خیلی‌ها از ایران، چراغ به دست خواهند گرفت (تا ) به دنبال روزهایی که آقای اوباما در راس کاخ سفید بود...بگردند، آن روز متوجه خواهند شد که چه فرصت طلایی را ما در ایران از دست دادیم».

باندهای حکومتی در عین نگرانیهای مشترکی که دارند برسر نتایج انتخابات آمریکا به جان هم افتاده اند.

خبرگزاری سپاه پاسداران نوشت: «پیروزی ترامپ "فلسفه تداوم" دولت روحانی را با چالش "مضاعف" روبرو کرد» و «چونان زلزله‌ای است که همه ارکان گفتمان توسعه‌گرایی دولت روحانی را درهم می‌ریزد» و «شاید هیچ ایرانی‌ای چه در داخل و چه در خارج به‌اندازه روحانی غصه‌دار این روز نباشد».
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس نیز نوشت: انتخاب «ترامپ» آخرین میخ تابوت مذاکرات خوشبینانه با آمریکا بود.
یک روزنامه دیگر این باند به نام وطن امروز نیز نوشت: پیروزی دونالد ترامپ مشاوران روحانی را غافلگیر کرده است.
حسام‌الدین آشنا مشاور روحانی گفت ما غافلگیر شدیم. چرا غافلگیر شدید؟ مگر این هم برجام بود؟ او گفته نباید به آمریکا فحش دهیم زیرا شناخت نداریم و بعد غافلگیر می‌شویم.
مهدی محمدی مهره خامنه‌ای با اشاره به باند رفسنجانی و روحانی گفت: این جریان در ایران به شدت غافلگیر شد. این جریان آینده سیاسی خود را با روی کار آمدن تیم کلینتون در آمریکا گره زده بود. روحانی در یک سخنرانی علنی گفت در آمریکا انتخاب بین بد و بدتر است و منظور از بد کلینتون و بدتر ترامپ بود.
وی افزود: گزینه بدتر بدان معنی است که خیلی چیزها به هم خواهد ریخت.
کیهان خامنه‌ای نیز نوشت: حالا سینه‌چاکان داخلی کمتر از بازنده‌های دموکرات عزادار نیستند. آنها گویی خودشان در انتخابات شکست خورده‌اند و احساس سرخوردگی وجودشان را فرا گرفته است!.
پاسدار مقدم‌فر، مشاور فرهنگی و رسانه‌ای سرکرده کل سپاه پاسداران گفت: اظهارات ترامپ در مورد پاره کردن برجام «نشان می‌دهد که ما نباید تمام تخم‌مرغ‌های خود را در سبد برجام می‌گذاشتیم و این کار غلط بود. او فردی ساختارشکن است».
روزنامه سپاه پاسداران نیز به تأثیرگذاری شدید نتیجه انتخابات آمریکا مخاصمات درونی رژیم اعتراف کرد و نوشت: «باخت هیلاری» یا «برد ترامپ» شگفتا که بیش از خود امریکا، اینجا در (نظام)، عده‌ای را «مسرور» یا «مغموم» کرده! خواه برجام بماند، خواه نه، با اعتماد از دست‌رفته انبوه فرهنگیان، سر این فساد بزرگ؟! چه خواهیم کرد با رکود؟! با بیکاری؟! با تورم و گرانی؟! با تعطیلی توأمان چرخ هسته‌ای و ارج؟! و با هزار و یک مشکل دیگر؟!
«اگر قرار است فواید برجام، تنها روی کاغذ محدود بماند، آیا برای ما، پاره کردن این توافق خسارتی هم دارد؟!».

سپاه پاسداران حکومت آخوندی در خبرگزاری خود نوشت: نشریه پالیتکو در گزارشی روز چهارشنبه به معرفی برخی از گزینه‌های احتمالی دونالد ترامپ, رئیس‌جمهور منتخب آمریکا برای سمت‌های کلیدی وزارت دفاع و وزارت خارجه پرداخته است. «نوت گینکریچ», رئیس قبلی مجلس نمایندگان آمریکا که یکی از حامیان سرسخت دونالد ترامپ بود یکی از گزینه‌های تصدی وزارت خارجه آمریکاست. در سیاست( نظام ‌)ستیزانه وی همین بس که در نشست چند ماه پیش (مجاهدین) در پاریس حضور داشت و حرفهای تُندی علیه (نظام ) به زبان آورد.
خبرگزاری سپاه پاسداران افزود: «باب کورکر», رئیس فعلی کمیته روابط خارجی سنا که از جدی‌ترین منتقدان «برجام» و حامی تحریم‌های سرسختانه علیه(نظام) است گزینه دیگری است که طبق ادعای پالیتیکو ترامپ مد نظر دارد.
«جان بولتون» ...سفیر اسبق واشنگتن در سازمان ملل متحد, سومین گزینه احتمالی برای رسیدن به سمت ریاست دستگاه دیپلماسی آمریکا است....
برای وزارت دفاع, «جف سشنز», سناتور جمهوری‌خواه که او هم از مخالفان توافق هسته‌ای است, یکی از گزینه‌های ترامپ است. «استفان هادلی», مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا یکی دیگر از گزینه‌های تصدی این سمت است....

خبرگزاری حکومتی عصر ایران تحت عنوان “کابینه احتمالی ترامپ » نوشت:
چه کسانی اعضای کابینه احتمالی دونالد ترامپ رییس جمهور منتخب آمریکا خواهند بود؟
این سوالی است که از نخستین دقایق پس از اعلام پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا محل بحث و گمانه زنی رسانه ای شده است.
در تصویر زیر چند تن از اعضای اصلی کابینه احتمالی ترامپ دیده می شود.
به ترتیب از سمت راست:
1- رینس پرباس: رییس کارکنان کاخ سفید
2- رودی جولیانی: دادستان کل
3- نیوت گینگریچ: وزیر امور خارجه
4- جف سشنس: وزیر دفاع
5- کریس کریستی: وزیر بازرگانی
6- استیون ناچین: وزیر خزانه داری
7- مایکل فلین: مشاور امنیت ملی
خبرگزاری حکومتی عصر ایران سپس افزود: البته این نام ها در حد گمانه زنی است؛ اما در بین این اسامی نام دو نفر وجود دارد که ارتباطات بسیار گسترده ای با (مجاهدین خلق) دارند. نیوت گینگریچ وزیر احتمالی امور خارجه ترامپ و رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک و گزینه احتمالی ترامپ برای سمت دادستان کل ایالات متحده است.

بحران رژیم برسر پیامدهای انتخاب ترامپ from Simay Azadi on Vimeo.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر