یکشنبه، آبان ۱۶، ۱۳۹۵

بیانیه عفو بین الملل درباره مریم اکبری منفرد


 

عفو بین الملل در یک بیانیه اقدام فوری که به دنبال شکایت و دادخواهی زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد صادر شده است، به محاکمه عاملان قتل عام زندانیان سیاسی درسال ۶۷ فراخوان داد
عفو بین‌الملل در یک بیانیه فوری خواهان آزادی بدون قید و شرط مریم اکبری منفرد و محاکمه عاملان قتل عام سال ۶۷ شد.
عفو بین الملل در یک بیانیه فوری اعلام کرد: زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد بخاطر اعلام شکایت و دادخواهی رسمی قتل عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ از جمله سه خواهر و برادرش توسط رژیم آخوندی از درمان محروم شده است.
عفو بین الملل از مدافعان حقوق بشر در سراسر جهان خواسته است تا با نامه های اعتراضی بویژه به مقامات رژیم و نمایندگی های رژیم در کشورشان به این مورد نقض حقوق بشر اعتراض کنند و خواستار توقف آزار و اذیت خانواده های قربانیان اعدامهای جمعی ۱۹۸۸ شوند.
عفو بین الملل تاکید می کند حقوق بستگان قربانیان برای دستیابی به حقایق مربوط به این جنایت و برخورداری از، عدالت و غرامت، از جمله با انجام یک تحقیق کامل، موثر و مستقل و به دست عدالت سپردن عاملان قتل عام دردادگاههای عادلانه بدون توسل به مجازات اعدام، می بایست تامین شود.
عفو بین‌الملل در بیانیه اقدام فوری خود خاطرنشان می کند: خواهر و برادر مریم اکبری منفرد، رقیه و عبدالرضا از جمله کسانی بودند که در سال ۱۹۸۸ اعدام شدند. آنها مثل بسیاری دیگر از زندانیان سیاسی، بودند که قبلا چند سال را در زندان گذرانده بودند و حکم دریافت کرده بودند. برخی از زندانیان دوران محکومیت خود را به اتمام رسانده بودند اما از توبه امتناع کردند.
عفو بین‌الملل به نوار صوتی آقای منتظری در جلسه‌ای با هیأت مرگ خمینی اشاره کرده و می نویسد: کسانی که صدایشان در این نوار شنیده می شود عبارتند از: مصطفی پورمحمدی، وزیر فعلی دادگستری؛ حسینعلی نیری، رئیس فعلی دیوان عالی انتظامی قضات؛ مرتضی اشراقی، یک وکیل کنونی؛ و ابراهیم رئیسی، رئیس فعلی یکی از ثروتمند ترین بنیادهای ایران، آستان قدس رضوی.
آیت الله منتظری در فایل صوتی، خطاب به اعضای هیات مرگ می گوید: "بزرگترین جنایت صورت گرفته در جمهوری اسلامی، که برای آن تاریخ ما را محکوم خواهد کرد، به دست شما صورت گرفته، و در آینده نام شما به عنوان
جنایتکاران در تاریخ خواهد ماند."


بیانیه عفو بین الملل: محاکمه عاملان قتل عام ۶۷ from Simay Azadi on Vimeo.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر