به گزارش واشنگتن پست دادگاه آلمان استرداد اسدالله اسدی دیپلمات تحت تعقیب رژیم ایران در رابطه با بمبگذاری پاریس را مورد تأیید قرار داد.
خبرگزاریهای آسوشیتدپرس و فرانسه نیز با اعلام این خبر تأکید کردند دادگاهی در شهر برلین آلمان روز دوشنبه ۹مهر۹۷ با صدور حکمی رسماًً مجوز استرداد دیپلمات رژیم ایران به بلژیک را صادر کرده است.
دیپلمات یاد شده اسدالله اسدی نام دارد که در سفارت رژیم ایران در اتریش مشغول به کار بوده است. وی از جمله افرادی است که اوایل ماه ژوئیه در چارچوب تحقیقات مشترک اروپایی در خصوص این پرونده در سه کشور آلمان، بلژیک و فرانسه دستگیر شدند.
پس از دستگیری این دیپلمات ایرانی در آلمان دادستانی این کشور پیشتر وی را به «جاسوسی» و « توطئه برای قتل» متهم کرده بود.
افشاگری مقاومت ایران در مورد طرح تروریستی رژیم ایران
کمیسیون امنیت شورای ملی مقاومت ۲۱تیر۹۷ اعلام کرد: خامنهای، روحانی و وزیران خارجه و اطلاعات تصمیم حمله به گردهمایی پاریس را گرفتند و اجرای آن بهعهده وزارت اطلاعات و «دیپلماتها» گذاشته شد، نمایندگیهای رژیم در اروپا باید تعطیل و مأموران اطلاعات و قدس اخراج شوند.
دادستان فدرال آلمان روز ۱۱ژوییه طی اطلاعیهیی اعلام کرد قضاییه آلمان حکم بازداشت اسدالله اسدی دیپلمات تروریست آخوندها را به اتهام جاسوسی و تبانی برای قتل صادر کرده است. وی پیش از این، در اول ژوییه با یک حکم جلب اروپایی دستگیر شده بود. بنابراین اطلاعیه، اسدی در مارس ۲۰۱۸به یک زوج ساکن آنتورپ مأموریت داده بود تا یک سوءقصد انفجاری را علیه گردهمایی بزرگ سالانه ایرانیان در۳۰ژوئن ۲۰۱۸در فرانسه بهاجرا گذارد و در اواخر ماه ژوئن در لوکزامبورگ ۵۰۰گرم ماده انفجاری TATP به آنها تحویل داده است. اطلاعیه میافزاید: اسدی عضو وزارت اطلاعات بود که الویت وظایفش مقابله شدید با اپوزیسیون در داخل و خارج از کشور است و حکم جلب قضاییه آلمان در مغایرت با تقاضای استرداد اسدی از سوی بلژیک نیست.
قبل از این، مقامات امنیتی و دادستانی بلژیک دو تروریست دستگیر شده در بلژیک را از هستههای خفته رژیم معرفی کردند که سالها توسط اسدی هدایت میشدند (د استاندارد ۴ژوییه) و یک سخنگوی قضاییه بلژیک گفت: «همه کارکنان سفارتهای ایران بهطور عملی بخشی از سرویسهای امنیتی هستند» (سایت ان.بی.سی ۶ژوییه).
بر اساس اطلاعات موثق از درون رژیم، این اقدام تروریستی ماهها پیش توسط ولیفقیه، رئیس جمهور، وزیران خارجه و اطلاعات، دبیر شورای عالی امنیت، سرکردگان سپاه، نیروی قدس و سازمان اطلاعات سپاه و معاون امنیتی-سیاسی دفتر خامنهای تصمیمگیری شد و اجرای آن بهعهده وزارت اطلاعات و اسدالله اسدی، رئیس ایستگاه اطلاعات در اتریش گذاشته شد. از چند سال پیش ایستگاه وزارت اطلاعات در اتریش به هماهنگکننده ایستگاههای اطلاعات در اروپا تبدیل شده است.
اسدی از مأموران با سابقه وزارت اطلاعات است که از ۱۳۹۳تحت پوش کنسول سوم در اتاق شماره ۲۰۰در طبقه سوم سفارت مستقر شد. مسئولیت اصلی او جاسوسی و توطئه علیه مجاهدین بود و در همین رابطه به کشورهای مختلف اروپایی رفت و آمد میکرد. قبل از اسدی، مصطفی رودکی، مسئول ایستگاه اطلاعاتی اتریش بود. رودکی ابتدا به تهران منتقل شد و سپس از سال ۹۶در سفارت رژیم در تیرانا مستقر شد تا به توطئه و جاسوسی علیه مجاهدین در آلبانی بپردازد.
رژیم آخوندی که از عواقب افشای عملیات تروریستی علیه انبوه شهروندان بیگناه به وحشت افتاده و نگران لو رفتن دیگر تروریستهایش است، درصدد است با تهدید، شانتاژ و امتیاز دادن، اسدی را به اتریش مسترد و از آنجا به ایران منتقل کند. این در حالیست که این دیپلمات تروریست در آمادهسازی برای جنایت علیه بشریت در قلب اروپا فعال بوده و آن را هدایت میکرده است.
روحانی و ظریف هفته گذشته حین دیدار از اتریش، با وزیر دفاع سابق اتریش که از سالها قبل ارتباطات بسیار فعال و نزدیکی با رژیم آخوندی داشته است، ملاقات کردند تا جلودار تلاش برای آزادی اسدی شوند. وزارتخارجه رژیم در گزارشهای درونی خود مدعی است دولت اتریش مایل است این پرونده به سرعت بسته شود و امکانات خود را به همین منظور به کار میاندازد.
مقاومت ایران نسبت به تلاشهای رژیم برای منحرف کردن تحقیقات و به دربردن دیپلمات تروریستها، بهطور مشخص اسدی، هشدار میدهد و خواهان تعطیلی سفارتخانهها و نمایندگیهای رژیم و اخراج دیپلمات تروریستها و مأموران اطلاعات و نیروی قدس است. این منطبق با تصمیم شورای اتحادیه اروپا در ۲۹آوریل ۱۹۹۷ است که مقرر کرد مزدوران و مأموران اطلاعاتی و امنیتی آخوندها از کشورهای عضو اخراج شوند و به کسی از این مأموران اجازه ورود به کشورهای عضو اتحادیه اروپا داده نشود.
مقاومت ایران همچنین بر ضرورت افشا و انتشار تمام جزییات پرونده حمله تروریستی علیه گردهمایی بزرگ ایرانیان تأکید دارد. اطلاع افکار عمومی از این جزییات لازمه تأمین امنیت مخالفان و پناهندگان ایران بهطور خاص و امنیت اروپا بهطور عام است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر