جمعه، آذر ۱۷، ۱۳۹۶

الکون نیوز (اردن):‌ مریم رجوی گفت مردم، رژیم آخوندها را سرنگون می‌کنند

خبر الکون نیوز (اردن) روز پنجشنبه نوشت:‌ مریم رجوی پرزیدنت شورای ملی مقاومت ایران روز چهارشنبه 6دسامبر در جلسه پارلمان اروپا در بروکسل گفت جنبش اعتراضی در ایران جریان دارد و رویارویی مردم ایران با رژیم آخوندی روز به روز در حال گسترش است.
مریم رجوی افزود: در یک کلام، درگیری بین مردم و رژیم هر روز گسترده‌تر می‌شود. رژیم آخوندی، تا همین‌جا ذخائر استراتژیکش برای بقا را استفاده کرده است. وی تأکید کرد:‌ مردم، رژیم آخوندها را سرنگون می‌کنند. این مراسم به‌مناسبت روز جهانی حقوق‌بشر برگزار شده بود.
مریم رجوی توسط اعضای ارشد پارلمان اروپا از گروه‌های مختلف سیاسی دعوت شده بود. گروههایی که اتحادیه اروپا، به‌ویژه نماینده عالی، فدریکا موگرینی را فراخوانده‌اند تا برای اولین بار موضوع حقوق‌بشر و حقوق زنان در ایران را در دستور کار خود قرار دهد.. آنها از او و از دولتهای اروپایی خواستند که روابط با رژیم ایران را به تعلیق اعدامها و پیشرفتهای مشخص در زمینه حقوق‌بشر مشروط کنند.
ژرار دپره، رئیس گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا که ریاست این جلسه را برعهده داشت خاطرنشان نمود: طبق گزارش عفو بین‌الملل بیش از 55درصد اعدامها در جهان در ایران انجام شده است هم‌چنین بیش از 3000اعدام در دوره اول ریاست‌جمهوری حسن روحانی که در سال 2013 آغاز شد، انجام گرفته است. و روحانی نه تنها هیچ اقدامی برای توقف این اعدامها به‌عمل نیاورده بلکه از آنها به‌عنوان «قانون الهی» دفاع کرده است..
بر اساس گزارش ژرار دپره تقریباً 38سال است که نقض حقوق‌بشر در ایران مورد بی‌توجهی قرار گرفته است. و یکی از برجسته‌ترین موارد نقض حقوق‌بشر، کشتار بیش از 30هزار زندانی سیاسی در تابستان سال 1988 است که اکثراً از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران بوده‌اند. شایان یادآوریست که همه مقامهای بلندپایه رژیم در این جنایت ضدبشری شرکت داشته و بسیاری از آنها هم‌چنان به دفاع از آن ادامه می‌دهند.»
ریچارد شارنسکی، معاون رئیس پارلمان اروپا، حمایت خود را از مقاومت ایران ابراز کرد و گفت: 'تا زمانی که اعدام در ایران ادامه دارد و تا زمانی که آزادی بیان در ایران سرکوب می‌شود و تا زمانی که اقلیتهای مذهبی از جمله مسیحیان و مسلمانان سنی در ایران سرکوب می‌شوند، ما نمی‌توانیم و نباید رابطه عادی با این رژیم داشته باشیم.
آنتیا مک انتایر، معاون ریاست حزب محافظه‌کار انگلستان تأکید کرد که چهار سال پس از آن که اتحادیه اروپا و قدرتهای جهانی مذاکرات هسته‌یی رژیم ایران را آغاز کرده‌اند که همزمان با ورود حسن روحانی به‌عنوان یک رئیس‌جمهور به‌اصطلاح میانه‌رو به صحنه می‌باشد، وخامت دائمی حقوق‌بشر و افزایش تکان‌دهنده تعداد اعدامها به چشم می‌خورد.
خانم مک انتایر گفت، اپوزیسیون دموکراتیک ایران تحت رهبری خانم مریم رجوی، با وجود سرکوب در داخل ایران و به‌رغم وجود سیاست استمالت در اتحادیه اروپا، پیشرفت چشمگیری داشته است. او خاطرنشان ساخت که کمپین اجرای عدالت برای خانواده‌های قربانیان قتل‌عام سال 1988مورد توجه گزارشگر ویژه سازمان ملل‌متحد در امور حقوق‌بشر در ایران قرار گرفته‌است به‌طوری‌که وی خواستار انجام تحقیقات مستقل در مورد این قتل‌عام شد.
خانم رجوی تأکید کرد که تهران در وضعیت به‌غایت ضعیفی قرار دارد و ادامه برنامه موشکهای بالستیکی آن و دخالت در امور کشورهای دیگر ناشی از ضعیف بودن (آن) است و برنامه موشکهای بالستیکی در تهران برای دفاع از ایران نیست بلکه علیه مردم ایران و برای ایجاد بحران در منطقه است.
خانم رجوی در ادامه گفت: این تهران است که به اتحادیه اروپا نیاز دارد و نه بالعکس. تا وقتی جامعه بین‌المللی در این توهم به‌سر می‌برد که با دادن امتیاز می‌تواند رژیم ایران را مهار کند، تنها به آخوندها کمک می‌کند که همان روش خود را ادامه دهند. راه‌حل واقعی و همه‌جانبه نشان‌دادن قاطعیت و نه امتیاز دادن می‌باشد. راه‌حل، قاطعیت است، نه امتیاز دادن و اگر در مقابل رژیم تروریستی ای که به نام دین در ایران حاکم است قاطعیت و شدت نشان داده نشود این رژیم جنگی بی‌رحمانه به منطقه و جهان تحمیل می‌کند و این آخرین فرصت اروپا است که سیاست درستی را در قبال رژیم آخوندی اتخاذ کرده و روابط با رژیم ایران را مشروط به متوقف شدن شکنجه و اعدام در ایران بکند.
به گفته پرزیدنت شورای ملی مقاومت ایران، اتحادیه اروپا می‌تواند از طریق مسئول شناختن رژیم ایران در رابطه با جنایتهایش علیه مردم ایران و به‌ویژه قتل‌عام سال 1988، و هم‌چنین با مشروط ساختن روابط تجاری با رژیم به توقف اعدامها در ایران، نقشی مثبت در صلح و ثبات در خاورمیانه ایفا کند.
مریم رجوی گفت که اتحادیه اروپا باید خواستار اخراج سپاه پاسداران و نیروهای وابسته به آن از سوریه و سایر کشورهای منطقه و توقف فوری برنامه موشکهای بالستیک بشود و در صورت عدم برآورده ساختن این خواسته‌ها، بایستی تحریمهای شدیدی را علیه صادرات نفت رژیم ایران و دسترسی آن به سیستم بانکی بین‌المللی اعمال کند.».

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر