ایرانیان آزاده و هواداران مقاومت و تعدادی از خانوادههای قربانیان قتلعام زندانیان سیاسی در سال 67 طی یک تجمع در برابر پارلمان کانادا ضمن گرامیداشت یاد سی هزار زندانی سیاسی قتلعام شده بهدستور خمینی جلاد در سال 67 خواستار اقدام قاطع جامعه جهانی برای محاکمه آمران و عاملان این جنایت هولناک شدند.
شهین سنقریان
ایرانیان آزاده و هواداران مقاومت، امروز برای رساندن صدای زندانیان مظلومی جمع شدهایم که تنها گناه آنها ایستادن در برابر دیکتاتوری خونریز و نه گفتن به خامنهای سفاک و همه دستاندرکاران این رژیم جنایتکار است چه آنهایی که با انتخاب حماسی و پایداری قهرمانانه حاضر نشدند آرمان و سازمان خود را تنها بگذارند و هزار هزار، سی هزار به پای چوبهدار و یا میدانهای تیرباران رفتند و حسرت ننگ تسلیم را به دل امثال لاجوردی و پورمحمدی و رئیسی و امام جنایتکارشان گذاشتند و چه آنهایی که امروز به همان دلایل بهخاطر فشارهای بیرحمانه و قرونوسطایی دست به اعتصابغذا زدند تا شاید جهان به ماهیت ادعاهای دروغین روحانی پی ببرد. همچنین بجاست که یادآوری کنیم که امروز همزمان با سالگرد حماسه پرشکوه شهادت 52قهرمان مجاهد در اشرف است یاد آن شهدای والامقام که در رکاب فرمانده زهره با تمامیت پلیدی و دنائت رژیم آخوندی و دست نشاندگان عراقی آن روبهرو شدند را گرامی بداریم.
دیپاک اوبرای نماینده پارلمان کانادا طی پیامی به تجمع ایرانیان آزاده در مقابل پارلمان کانادا ضمن اشاره حضورش در گردهمایی بزرگ سالانه مقاومت در پاریس، اقدام پارلمان کانادا در بهرسمیت شناختن قتلعام 67 بهعنوان جنایت علیه بشریت و اعلام روز همبستگی با زندانیان سیاسی در ایران را یادآوری کرد و افزود:
بهعنوان معاون پارلمانی وزیر خارجه و حقوقبشر بینالمللی کانادا در این مدت بسیار افتخار میکنم که بخشی از این دستاورد باشم. در بسیاری از مناسبتها، من از ملاقات با هیأت رژیم ایران در جلسات امتناع کردم.امروز من از دولتمان میخواهم که مسیر رهبری قوی جهانی در زمینه حقوقبشر را ادامه دهد. من از دولت میخواهم که به خواسته متفقالقول پارلمانمان عمل کند و از سازمان ملل بخواهد یک کمیته تحقیق مستقل در مورد قتلعام زندانیان سیاسی در سال 1988 و سایر موارد نقض حقوقبشر در ایران تشکیل دهد.رژیمهایی که از قدرت برای سرکوب آزادی استفاده میکنند در جامعه جهانی جایی ندارند. مبارزه ما طولانی بوده است ولی با هم پیروز خواهیم شد...
ایروین کاتلر، وزیر پیشین دادگستری کانادا و از برجستهترین چهرههای مدافع حقوقبشر در کانادا طی سخنانی گفت:
ما در بزرگداشت بیست ونهمین سالگرد قتلعام 30000نفر از مخالفان ایرانی گردهم آمدهایم. ما همچنین در لحظهای گردهم آمدهایم که با تصویب قاطع تمام اعضای پارلمان کانادا روز زندانیان سیاسی ایرانی تعیین شده است و من خشنودم که یکی از حامیان آن قطعنامه بودم که طی آن کانادا اولین کشوری در جهان شد که صراحتاً این قتلعام را بهعنوان جنایت علیه بشریت محکوم کرد.ایروین کاتلر سپس اقداماتی را که دولت کانادا باید در هماهنگی با جامعه بینالمللی برای محاکمه عاملان و آمران قتلعام 67 و همچنین لغو مصونیت جنایتکاران صورت بدهد را برای حاضران برشمرد
سپس خانم ریموند فولکو نماینده پیشین پارلمان کانادا ضمن تشکر از انجمنها و جوامع شرکتکننده در این تظاهرات گفت که اکنون ایرانیان در سراسر کانادا از شرق تا غرب درگیر این کارزار دادخواهی هستند. وی افزود:
ما از دولتمان میخواهیم به مأموریت خود با درخواست از سازمان ملل برای تحقیقات مستقل در مورد قتل 30هزار ایرانی ادامه دهد. اینکه دولت ایران مسئول شناخته شود و افرادی که مسئول شناخته میشوند در دادگاههای عادلانه بینالمللی محاکمه شوند.
دیوید کیلگور، رئیس مشترک کمیته کانادایی دوستان ایران دموکراتیک در سخنان خود، به دولت کانادا بهمنظور تشکیل یک کمیته مستقل برای تحقیق پیرامون قتلعام 67 فراخوان داد و گفت این کمیته، در میان سایر موارد، باید تمام مدارک مربوط به این جرم را همراه با اسامی قربانیان و مجرمان بهمنظور دستیابی به عدالت برای همه جمعآوری کند.
فرد لیتوین، فعال حقوقبشر و بنیانگذار انجمن فیلم اندیشه آزاد در سخنان کوتاه گفت: من به شما میگویم چیزی هست که بسیار بدتر از رژیم ایران است و آن سکوت جهان غرب است. جهان غرب ساکت است. در سال 1988 ساکت بود، حالا ساکت است این یک سکوت کر کننده است. این یک جنایت بزرگتر از شکنجههای وحشیانهای است که در زندانها درسراسر ایران جریان دارد. وی ادامه داد:
بگذارید روشن باشیم، ما باید برای آزادی و دموکراسی بایستیم و این رژیم باید در اسرع وقت به زبالهدان تاریخ سپرده شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر